Cel mai bun Smart TV ?

Care este oare cel mai bun Smart TV ?!

Din pacate datorita evolutiei tehnologiei, raspunsul la intrebarea care este cel mai bun smart tv este unul foarte greu de dat. Fiecare producator, fie ca este Samsung, Sony sau LG pe de o parte sau Philips, Hyundai sau oricare alt producator de televizoare smart au un varf de gama care se poate considera cel mai bun.

Datorita acest fapt, este foarte greu de afirmat care este cel mai bun. Tehnologiile folosite sunt similare, functiile sunt similare. Cand am initiat acest review prin care incercam sa aleg cel mai bun smart tv de pe piata din Romania, navigam pe site-ul eMag.ro si studiam preturile pentru a face un review la Smart TV-urile folosind filtrarea dupa pret, pret descrescator.

Dupa cum cred ca deja ati remarcat incerc sa fac un altfel de review, mai degraba unul apropiat de puterea de cumparare a romanului si nu neaparat un review tehnic.  Sa incepem.

Cel mai scump televizor 'admirat' oferit si disponibil pe piata din Romania, pe net costa aproape jumatate de miliard.

Este forba de Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V, 213 cm. Ce putem afirma despre acesta ? Ca nu este cel mai bun ? Ba da! Este! Este varful de gama de la LG. Televizorul LG ULTRA HD prezinta un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezoluție de 4 ori mai mare decat cea FULL HD. Continui ?

Calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.

Televizorul LG ULTRA HD va invita intr-un teritoriu neexplorat al rezolutiei suprinzatoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate si clare.

Acesta afiseaza de patru ori mai multi pixeli decat FULL HD si de 8 ori mai mult decat HD. Cred ca am spus totul. Nu ni-l permitem si n-are sens sa continui pe acest subiect.

De asemenea un varf de gama, de data aceasta oferit de Sony, este Televizor Smart 3D LED Sony, 200 cm, Ultra HD 4K, 79X9005. Si acest varf de gama de Sony il putem considera cel mai bun TV Smart TV cu tehnologie LED. Doar pretul face diferenta, constant aprope 400 de milioane lei vechi.

Nu cred ca discutia despre aceste varfuri de gama este obiectul acestui review. Nu cred ca putem numara 5 cititori al acestui review care isi pot permite sa achite un astfel de varf de gama, sa achite aproximativ jumatate de miliard pe un televizor.

Cred, de fapt sunt sigur, ca pentru noi, cititorii acestui site televizor bun inseamna un televizor LED Smart TV care are un pret de achizitie cuprins intre 1500 si 2500 lei.

In aceasta marja de pret, se poate cumpara un smart TV, cu diagonala recomandata de este peste 80 cm si cu putin noroc se pot gasi televizoare smart chiar si cu diagonale de 102 cm (Smart TV Sony).

Televizorul trebuie sa fie musai cu tehnologie LED Motion Mode, Full HD, sa fie capabil sa redea in timp real sunetul si imaginea, sa nu fie pixelate imaginile si rezolutia de minim 1920 x 1080.

Cel mai bun Smart TV in opinia mea este Televizor Smart LED Sony, 80cm, Full HD, 32W705. De este cel mai bun ? Pentru ca raportul sau pret - calitate este OK, pretul este unul rezonabil de 1800 Lei.

Televizorul este oferit spre vanzare de eMag.

Iata mai multe specificatii pe care le puteti lua in calcul cand achizitionati un televizor nouDaca v-a placut punctul meu de vedere, astept pareri pro si de ce nu contra in cadrul sectiunii de comentarii, plus aspecte de luat in calcul pentru alegerea celui mai bun televizor.