Lenovo lanseaza oficial in Romania noul smartphone premium VIBE X2

Lenovo lanseaza oficial in Romania noul smartphone premium VIBE X2

Lenovo a lansat astăzi în România noul telefon VIBE X2, prezentat pentru prima dată la nivel global la IFA Berlin în septembrie 2014. VIBE X2 este un smartphone extrem de uşor şi subţire, cu un design multistratificat şi o performanţă remarcabilă datorată noului procesor MediaTek MT6595m 4G LTE True8Core™ şi unei serii de accesorii inovatoare.

Design stratificat, performanţă şi accesorii impresionante

zută cu declanşare prin gesturi. Camera foto din spate are 13MP, auto-focus şi este echipată cu un senzor de iluminare şi cu un flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. VIBE X2 are o generoasă capacitate internă de stocare de 32GB.

Pentru a personaliza şi amplifica experienţa mobilă, Lenovo prezintă două noi accesorii inovatoare cunoscute sub numele VIBE Xtensions: VIBE X2 Battery şi VIBE X2 Speaker. Extensiile VIBE Xtension1™ (distribuite separat) se ataşează printr-o singură mişcare, ca un al patrulea layer al telefonului. X2 Battery, foarte subţire, de numai 5.1mm, protejează telefonul şi îi extinde autonomia cu până la 75 de procente. X2 Speaker este un difuzor ataşabil creat de JBL, care oferă o experienţă audio mult îmbunătăţită pentru muzică sau filme şi se transformă într-un stand util pentru utilizarea hands-free sau pentru conferinţe telefonice.


“Vârful de gamă al smarthpone-urilor Lenovo, Vibe X2 este creat pentru a rezona cu vibraţia unică a fiecărui moment din vieţile noastre. Telefonul este o bijuterie tehnologică, în aceeaşi măsura în care este o declaraţie de stil. Noul smartphone este dovada clară a faptului că Lenovo este un game-changer în zona premium a dispozitivelor mobile şi că va influenţa industria în ansamblu, prin inovatii şi produse excepţionale, asa cum a facut deja în piaţa laptopurilor şi a tabletelor la nivel global,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România şi Bulgaria.

Specificaţii

Lenovo VibeX2 cântăreşte doar 120 g şi are un ecran capacitiv 5.0" Full HD IPS de 1920x1080 px, cu 16 milioane de culori. Camera din spate are 13 MP, auto-focus şi flash LED. Cea frontală are 5 MP. Pe telefon rulează sistemul de operare Android™ KitKat v4.4, asistat de puterea excepţională a noului procesor MediaTek 6595m 2.0 GHz3 4G LTE True8Core™ şi de memoria de 2GB RAM şi 32GB ROM. Bateria are 2300 mAh iar conectivitatea include tehnologiile LTE (4G), 3G, HSPA, WiFi, 2G (GSM), Bluetooth.

Preţuri şi disponibilitate

Lenovo VIBE X2 va fi disponibil în România începând cu 1 decembrie, la preţul de pornire de 1800 RON.