Kaspersky ONE antivirus

Kaspersky ONE Universal Security este soluţia ideală pentru tine! O singură licenţă pentru a-ţi proteja PC-urile, Mac-urile, smartphone-urile şi tabletele Android. Având la bază tehnologiile premiate Kaspersky Lab, această soluţie de securitate furnizează protecţie în timp real împotriva ameninţărilor IT, având un nivel de securitate optimizat pentru fiecare dispozitiv în parte.

Orice dispozitiv conectat este expus continuu la ameninţări noi şi sofisticate. Kaspersky ONE Universal Security antivirus furnizează, printr-o singură licenţă, o protecţie complexă, împotriva ameninţărilor IT şi infracţionalităţii cibernetice, pentru PC-urile care rulează Windows, Mac-uri, smartphone-uri şi tablete Android.

O singură licenţă pentru o protecţie ideală

Cu o singură licenţă poţi proteja în mod avantajos orice combinaţie dintre PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri şi tablete Android. De exemplu, cu un pachet pentru 5 dispozitive poţi proteja un PC, două laptopuri şi două smartphone-uri. Sau poţi proteja două tablete, două smartphone-uri şi un Mac. Combină securitatea premiată Kaspersky Lab, astfel încât aceasta să răspundă nevoilor tale de protecţie.

Tehnologiile premiate Kaspersky Antivirus Lab

Beneficiază de tehnologiile premiate, optimizate pentru fiecare dispozitiv IT în parte. Fie că doreşti să îţi protejezi PC-ul, Mac-ul, smartphone-ul, tableta Android - sau diferite combinaţii între aceste dispozitive - te poţi bucura de liniştea de care ai nevoie, alături de o securitate de vârf, uşor de utilizat, care nu-ţi va încetini activitatea.

Reacţie în timp real la ameninţările noi şi emergente

Potenţialele ameninţări sunt monitorizate şi analizate în timp real, iar orice acţiuni periculoase sunt împiedicate înainte ca acestea să poată provoca daune. Indiferent de dispozitivul utilizat - PC, Mac, smartphone sau tabletă Android - vei beneficia de scanări imediate ale tuturor aplicaţiilor şi fişierelor pe care le deschizi, salvezi sau descarci de pe Internet.

Performanţă maximă cu un impact minim asupra sistemului

Kaspersky Lab Antivirus furnizează actualizări mici şi frecvente, pentru a te proteja proactiv pe tine şi dispozitivele tale, împotriva celor mai noi ameninţări, fără să-ți afecteze performanța dispozitivului tău. Kaspersky ONE Universal Security lucrează discret, fără să afecteze alte programe ce rulează, pentru ca tu să te simţi în siguranţă în timp ce te bucuri de performanţa maximă a dispozitivelor tale digitale.

Telefonul tău stochează atât de multe informaţii personale - contacte, e-mailuri, mesaje, fotografii, şi nu numai. Dacă le-ai pierde sau ar cădea în mâini nepotrivite? Utilizând securitatea noastră dedicată telefoanelor, eşti mereu protejat. Trimite un SMS cu un text predefinit şi o parolă către telefonul pierdut pentru a:
Dezactiva şi a bloca complet accesul la elŞterge toate informaţiile tale personaleGăsi coordonatele exacte, folosind GPS Find şi Google Maps

Ştii că PC-ul tău are nevoie de protecţie. Asigură-te că este cea mai bună securitate pentru PC-urile care rulează Windows. Poţi face banking şi cumpărături online, naviga şi socializa pe Internet, ştiind că eşti protejat împotriva tuturor ameninţărilor - chiar şi împotriva celor care nu au fost încă descoperite.

Protecţie rapidă, în timp real, împotriva noilor ameninţăriDetecţie proactivă a malware-ului necunoscut şi emergentDetecţie avansată a furtului de identitate şi atacurilor de tip phishingRestaurare a sistemului după intervenţia malware-uluiSecurizare a bankingului şi cumpărăturilor online, precum şi a comunicării pe InternetCel mai bun firewall bidirecţional din clasa sa

Protecţie pentru Mac

Protecţie avansată pentru Mac-ul tău. Popularitatea tot mai crescută a computerelor Macintosh le transformă într-o țintă atractivă pentru malware. Chiar dacă Mac-ul tău nu este ţinta unui atac, poţi transmite viruşi periculoşi familiei, prietenilor şi colegilor care utilizează PC-uri.

Protecţie pentru smartphone

Protecţie esenţială pentru smartphone-uri împotriva pierderii, furtului, ochilor indiscreţi, viruşilor şi mesajelor de tip spam. Telefoanele sunt noul punct fierbinte pentru atacurile programelor periculoase. Aceleași vulnerabilități pe care le întâlnim la PC-uri, se regăsesc și la smartphone-uri, aşa că este necesar acelaşi grad de protecţie. În plus, poţi bloca, şterge sau localiza telefonul în cazul în care acesta este pierdut sau furat.

Protecţie pentru tableta Android

Protecţie antivirus esenţială pentru tableta ta Android. Poți să descarci o aplicație imediat, dar la fel de ușor poți să descarci și un virus odată cu ea.Îți protejează tableta prin scanare în timp real și actualizări frecvente wireless.

Protecţie în timp real împotriva viruşilor, programelor de tip spyware, Troienilor, reţelelor bot, şi nu numaiActualizări mici şi frecvente care nu-ţi vor încetini activitatea Scanări ale aplicaţiilor descărcate din marketplace Desktop Security Gadget pentru acces rapid la nivelul de protecţie Suport tehnic gratuit prin intermediul telefonului sau e-mailului

Sursa: Comunicate de presa.