Tableta GoClever Tab A971

Tableta GoClever Tab A971 - review si pareri

GoClever Technology lanseaza in luna iulie tableta Tab A971 cu system de operare Android 4.0. Cu un ecran de 9.7-inch tablet se remarca in raport cu competiţia sa prin prezenta tehnologiei IPS (In-Plane Switching), care este caracterizată de o unghiuri de vizionare mult mai largi şi reproducere a culorilor mai bine decat LCD-urile tradiţionale.

Desigur, prezenta acestei tehnologii se va reflecta si in pret. Pentru acest dispozitiv consumatorul va trebui să plătească aproximativ 849 RON. Este cu aproape 150 RON mai mult decât comparabil decat modelul A103 care are o componenta similara.

Tableta GoClever Tab A971 beneficiaza de un design modern şi are un ecran 4:3.Carcasa este acoperita cu un material special anti-alunecare cu o textură netedă. Designerii nu au încercat să dea o aspect sofisticat. Dominat de culori inchise, de refracţie şi simpla ergonomie.

Elementele individuale se potrivesc bine. În producţia lor a fost utilizat de plastic dur - fără pentru a preintampina fisuri si deteriorarea echipamentului cu usurinta.

Diagonala de 9.7” asigura multe beneficii insa produsul scade pe zona de mobilitate. Deşi subţire, cantareste aprox 0.58 kg acest lucru datorandu-se si unei baterii foarte puternice care ofera o buna autonomie. Este de remarcat faptul că, în ciuda dimensiunii, echipamentul are o extrem de ergonomic.

Difuzorul a fost plasat la spate, dar într-un loc care este puţin probabil să fie atins cu mâinile in timpul operarii, indiferent dacă utilizatorul lucrează pe orizontală sau verticală.

Porturile si conectorii sunt situate pe lateral.
Numărul de butoane fizice a fost redus semnificativ. Tableta are doar trei butoane, resetare - ON / OFF şi control al volumului. Celelalte controale se realizeaza prin atingerera ecranului care este caracteristică dispozitivelor care rulează noua versiune de Android.

Pe panoul frontal găsi, de asemenea, camera web de 0,3 megapixeli. Acest lucru nu este în mod clar hardware-ul care va satisface fotograf autodidact, dar se prezinta senzaţional în videoconferinţă pe Skype. Designerii nu au uitat sa adauge un microfon de buna calitate.