Eboda lanseaza tableta 'Impresspeed IPS Supreme X100 '

E-Boda a lansat o nouă tabletă, mai mare şi mai performantă - Eboda lanseaza tableta 'Impresspeed IPS Supreme X100 '

La două luni şi două zile de la lansarea primei tablete a companiei, Impresspeed, E1, E-Boda a introdus astăzi pe piaţă un nou model, mai performant, însă accesibil.

Impresspeed IPS Supreme X100 vine cu un sistem de operare Android 4.0, memorie de 16 GB, ecran capacitiv ce recunoaște 10 atingeri simultane şi diagonală de 9,7 inchi. Tableta are o memorie internă de 8 GB, completată cu încă 8 GB care vin pe un card microSD deja instalat, existând posibilitatea de a adăuga până la 64 GB de memorie conectând simultan atât un card de memorie microSD cât şi un stick de memorie USB. Impresspeed IPS Supreme cântăreşte 600 de grame şi are o autonomie a bateriei de 6 ore.Tableta dispune de conectivitate Wi-Fi şi 3G. În ceea ce priveşte partea de 3G, utilizatorii se pot conecta folosind doar dongle-uri comercializate separat de companie. “Dacă am fi avut 3G integrat în tabletă preţul acesteia ar fi crescut cu 300 de lei şi noi nu am vrut să depăşim pragul psihologic de 1.000 lei”, a declarat Alexandru Drăgoiu, fondator al E-Boda. Un dongle costă 150 de lei, dar tableta este compatibilă cu majoritatea modem-urilor 3G de pe piaţă.

E-Boda îşi propune să vândă 3.000 de tablete din noul model şi estimează că, până la sfârşitul anului, vor fi vândute aproximativ 10.000 de unităţi din toate modelele, categoria ajungând să reprezinte 20% din cifra de afaceri a companiei.Impresspeed E1, prima tabletă E-Boda lansată la începutul lunii aprilie, a fost comercializată în 2.000 de unităţi.

„După cum am promis la lansarea primei tablete E-Boda, anul acesta prioritatea E-Boda este dezvoltarea gamei de tablete. Astăzi am lansat vârful de gamă Impresspeed, un produs premium, tableta românească cu cel mai bun raport valoare/preţ, din punctul nostru de vedere. Vom mai lansa alte trei noi modele până la finele anului care vor costa mai puţin decât modelul lansat astăzi”, a adăugat Drăgoiu.

Tableta E-Boda Impresspeed IPS Supreme X100 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi începând cu jumătatea lunii iunie va putea fi găsită și în rețelele de magazine Altex, Domo, Flanco și eMAG, la preţul recomandat de 999 lei.

Pe piaţa românească se comercializează în prezent zeci de modele de tablete, însă cele mai accesibile sunt cele ale companiilor româneşti. Sub brandurile Allview, Evolio şi Serioux se comercializează în prezent tabelete de 7 inch sub 600 de lei.

Allview lansează tableta AllDro3 Speed

Allview a lansat tot astăzi tableta AllDro3 Speed. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin modem. Preţul unei tablete este de 999 lei.

Sursa: Capital