Allview AllDro Speed 3G – o tableta cu 3G integrat si functie de telefon

Allview AllDro Speed 3G – o tableta cu 3G integrat si functie de telefon

Allview a lansat tableta AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele.

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este dotata cu: ecran capacitiv de 7 inci multitouch, procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, procesor grafic Mali 400 MP, camera foto frontala si conectivitate Wi-Fi si 3G.

Design-ul tabletei este compact iar greutatea e de numai 350 grame. AllDro Speed 3G are si functie de telefon si poate realiza apeluri de voce. Tableta poate trimite mesaje sau initiaza apeluri, utilizand handsfree prin bluetooth, si poate salva mii de contacte in agenda.

Tableta suporta playback, streaming video de pana la 1080p si poate rula cele mai noi jocuri 3D. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor din retea sau de pe YouTube. Aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security protejeaza informatiile stocate in memoria tabletei.

AllDro Speed 3G poate fi achizitionata in versiune alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine la pretul de 899 lei.