Precomanda Noul Samsung Galaxy S3

Precomanda Noul Samsung Galaxy S3

Dupa cum bine stiti, in urma cu aproximativ doua saptamani, Samsung a scos pe piata ultimul model de smartphone Galaxy S 3 ce poate fi achizitionat incepand din 23.05.2012.

Avand in vedere numeroasele functii si aplicatii importante pe care le detine noul Samsung, acesta a stranit curiozitate in randul pasionatilor de astfel de device-uri, lucru care a dus la aparitia in presa online, a review-urilor, articolelor si stirilor legate de acest device si lansarea lui.

Galaxy S3 este apreciat datorita aplicatiilor noi pe care le detine, spre deosebire de alte device-uri de acest fel. Este disponibil pe piata in 3 variante de 16GB, 32GB respectiv 64GB, pe alb sau blue.

Samsung Galaxy S3 este disponibil la precomanda in magazinul Quickmobile.ro si poate fi livrat incepand cu data de 23.05.2012. Pentru a astepta cat mai putin pentru acest device, nu uita ca magazinul Quickmobile.ro iti ofera posibilitatea sa faci precomanda, lucru care te ajuta sa te bucuri de noul smartphone cat mai repede.

Samsung Galaxy S3 este apreciat, atat pentru design, cat si pentru platforma Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu care ruleaza. Pe langa acestea, device-ul dispune de un ecran de 4,8 inch HD Super Amoled, acoperit cu HyperGlaze, un invelis lucios, rezistent la zgarieturi, cantareste 133 de grame si dispune de un procesor quad-core 1.4GHz si 1GB memorie RAM, lucru care ofera rapiditate in executarea comenzilor.

Acest device va fi disponibil 3G si LTE, are o camera de 8 MP cu LED care porneste in 990ms si poate trage 3,3 cadre pe secunda si poate face fotografii care ulterior pot fi etichetate prin recunoasterea fetelor celor din poza si conectarea automata la profilul de Facebook.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest device dispune de Bluetooth v4.0 cu A2DP si EDR, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Hotspot, dispune de micro USB v2.0 MHL, USB On-the-go si o functie noua S Beam, care ofera posibilitatea de a transfera date intre doua device-uri Galaxy S prin simpla atingere a acestora spate in spate.

Pe langa aceste functii importante, cateva dintre ele si noi, Samsung Galaxy S 3 dispune si de All Share Cast Dongle, un accesoriu care iti permite sa vezi ecranul device-ului pe orice televizor cu HDMI, cu ajutorul unor accesorii medicale, cu acest device vor putea fi monitorizate glucoza si presiunea arteriala, va oferi optional incarcare wireless prin inductie electromagnetica, iar pentru a economisi din baterie, Galaxy S 3 va folosi camera pentru a stii daca privim ecranul, iar acesta se va stinge in momentul in care nu mai este privit.

Noul device iti permite sa apelezi automat persoana cu care conversezi prin mesaje, prin simpla apropiere de ureche, in timp ce privesti SMS-ul, asadar, trebuie sa stii ca acest nou Galaxy S3 iti urmareste privirea si asculta comenzile tale vocale.

Raportul calitate-pret este justificabil, avand in vedere numeroasele beneficii pe care le aduce, functiile noi cu care acest device intra pe piata si aplicatiile necesare disponibile pentru toti utilizatorii, asadar in cazul in care te-ai decis ca iti doresti acest device, te poti folosi de precomanda de la Quickmobile.ro, iar in cel mai scurt timp, vei dispune de propriul Samsung Galaxy S3.