GPS Evolio X-Slim - Harta Full Europa

GPS Evolio X-Slim - Harta Full Europa

X-Slim este cel mai nou GPS de la Evolio cu un design Ultra Plat, avand o grosime de numai 8 mm.Gps-ul este echipat cu cel mai rapid soft de navigatie ''Don't Panic'' , calcularea rutelor facandu-se de 100 ori mai rapid.

GPS-ul Evolio X-Slim este dotat cu procesorul Atlas 5 la 533 Mhz, platforma beneficiind de memorie de lucru RAM de 128 MB, si memorie de stocare interna tip flash de 4GB.

Conexiunea Bluetooth cu functie de conectare la Internet si Car-Kit completeaza specificatiile celui mai nou GPS de la Evolio.

Navigatorul permite o experienta diversa de entertainment pentru utilizatori prin: consola de jocuri, player-ul video, cititorul de eBook-uri (carti electronice) si aplicatia de vizualizare si management a fotografiilor.

Cu GPS-ul Evolio X-Slim, calcularea unei rute dureaza cateva fractiuni de secunda , fata de zeci de secunde sau minute cat dura pana acum.

De exemplu calcularea rutei Bucuresti – Oradea, dura pe un GPS obisnuit 30 de secunde, pe X-Slim aceasta se realizeaza in 0,3 secunde.

Mai mult, ruta calculata este matematic 100% precisa. Daca din optiuni a fost selectata cea mai scurta ruta, cu siguranta ruta oferita de X-Slim va fi cea mai scurta posibila.

X-Slim confera utilizatorilor o deosebita usurinta in utilizare.

Cautarea este toleranta la greseli de tastare, suporta abreviatii locale si ofera sugestii pe masura ce se tasteaza.

In plus caracteristic GPS-urilor Evolio, se ofera posibilitatea de actualizare on-line a Hartii, Camerelor Radar fixe si Punctelor de Interes din Romania!

Harta intregii Europe cu 44 de tari: Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Fosta Republică Iugoslava Macedonia, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Specificatii tehnice:

- memorie RAM 128 MB;
- display touch de 5" (TFT LCD) cu afisare inteligenta zi/ noapte;
- grosime 8 mm;
- rezolutie 480 x 272 pixeli;
- procesor Centrality/ Sir F Atlas V;
- frecventa procesor 533 MHz;
- sistem de operare Win CE. NET 6. 0;
- canale GPS: 64 de canale;
- baterie reincarcabila: 1250 mAH built-in;
- slot micro SD/ SDHC;
- memorie interna 4 GB;
- conexiune USB;
- conector pentru casti;
- meniu si ghidare in limba romana;
- functii multimedia;
- difuzor (STEREO) 1. 5 Watt.

Pachetul contine: incarcator auto, suport prindere parbriz, cablu USB - aflam de la Evolio.