bwin lansează aplicația pentru pariuri pe Android

bwin lansează aplicația pentru pariuri pe Android

Utilizatorii sistemului de operare Android pot trăi emoțiile pariurilor în direct într-un format nou, oriunde s-ar afla!

bwin.party, cea mai mare companie de gaming online listată la bursă, lansează “bwin live”, o aplicație de pariuri live pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android. Utilizatorii pot paria pe sporturi precum fotbal, tenis, Formula 1, fotbal american, hochei sau ski.

“Mulțumită bwin live, clienții bwin pot de acum să parieze de pe terminalurile lor cu sistem Android folosind o interfață prietenoasă, pot verifica pariurile deja făcute și pot avea constant la dispoziție o listă a pariurilor lor”, explică Berthold Kao, cel care coordonează departamentul de Product Management RNG&Mobile pentru brandul bwin al bwin.party.

Aplicația bwin live pentru Android (versiunile 2.1—3.0) este disponibilă pentru descărcare la adresa wap.bwin.com/liveapp. După descărcare și instalare, aplicația este gata de utilizare pe sistemul de operare Android pentru toți clienții bwin.com. Toți ceilalți utilizatori de telefoane mobile pot avea acces rapid la pariuri sportive pe terminalurile lor la wap.bwin.com.

Utilizatorii au acces la întreaga ofertă de pariuri sportive și la un număr însemnat de pariuri live și de ultimă oră.

Gama completă de aplicații mobile pentru pariuri sportive, poker, casino și jocuri este disponibilă la adresa www.bwin.com/mobile.