eRovinieta, nominalizat la Gala Premiilor de Excelenta IT

eRovinieta, nominalizat la Gala Premiilor de Excelenta IT

Novensys Corporation, una dintre cele mai importante companii specializate in solutii pentru managementul informatiei din Romania, a fost nominalizata la Gala "European IT Excellence Rewards 2011" de la Londra pentru programul eRovinieta, a anuntat luni compania.

Novensys a intrat pe lista nominalizarilor pentru un premiu chiar in primul an de participare la categoria Communications & Mobility, cu solutia eRovinieta, proiect dezvoltat pentru Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

In acest an, castigatorii competitiei vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IT Europa, care va avea loc pe 10 februarie, la Hotel Marriott Grosvenor Square din Londra.

La concurs s-a inscris participanti din 32 de tari, din care au fost selectate 62 de companii din 23 de tari europene.

Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international.

Compania este Premium Business Partner Motorola, Busines Partner pentru furnizorii Zebra, Detalogic, Printronix si Psion Teklogix.

Sursa: Tehnopol