bwin poker iphone app - Prima aplicație de poker pe bani reali pentru iPhone

Jocuri pe bani reali Texas Hold'em disponibile în App Store

bwin, liderul mondial în materie de gaming online listat la bursă lansează prima aplicație de poker pe bani reali în App Store UK și Austria, alte țări urmând foarte curând.

“Mulțumită aplicației bwin iPhone, clienții noștri pot, pentru prima dată, să arate ce pot în cea mai mare rețea de poker din lume prin intermediul popularei platforme iPhone,” spune Berthold Kao, responsabil de Product Management RNG & Mobile la bwin.

O masă de poker de buzunar
Aplicația bwin poker pentru iPhone oferă noi posibilități pasionaților de poker.

Combinația celui mai popular tip de poker, Texas Hold'em, pe de o parte și interfața intuitivă și înregistrarea facilă, pe de altă parte, aduc distracția și suspansul în lumea mobilă.

Design-ul optimizat al jocului permite o navigare facilă și o imagine clară. Cea mai bună mână a jucătorului este afișată automat, iar istoricul mâinilor din sesiunea curentă este disponibilă la o singură atingere.

“Cu aplicația iPhone poker, continuăm să extindem leadership-ul în segmentul entertainment mobil. Cu aplicația bwin live și Casino pentru iPhone, oferim acum clienților un portofoliu complet,” concluzionează Kao.