PretScurtari.ro şi Magazinul Etnic îţi pregătesc masa de Sărbători

PretScurtari.ro, site-ul de oferte speciale din zona în care locuieşti sau munceşti, lansează promoţii şi concursuri interactive pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă!

PretScurtări.ro împreună cu Magazinul Etnic a pregătit un nou concurs în cadrul căruia poţi câştiga un coş cu bunătăţi pentru masa tradiţională.

Site-ul a organizat încă de la lansare, în parteneriat cu mai multe companii de produse şi servicii, concursuri în cadrul cărora participanţii pot câştiga: intrări gratuite la patinoar, masa de prânz, un abonament la Yoga Fitness, un curs de pictură sau un abonament All Inclusive la Fitness.

Concursurile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2010 şi începând de astăzi a fost lansat şi concursul Etnic. Pentru a participa, concurenţii trebuie să se înscrie pe www.pretscurtari.ro şi să posteze o reţetă tradiţională pentru masa de Sărbători. Cea mai interesantă şi votată reţetă va câştiga marele premiu: un coş cu bunătăţi de Crăciun.

PretScurtari.ro a pregătit pe lângă concursuri interactive, promoţii de Sărbători şi multe alte surprize pentru vizitatori şi abonaţi.

Portalul promovează oferte cu valabilitate de până la o lună de zile pentru diverse servicii şi produse din zona în care locuieşti sau lucrezi. Fiecare ofertă este împărţită pe sectoare, astfel încât vizitatorii să beneficieze de discounturi care se găsesc în apropierea locuinţei sau a serviciului.

Datorită acestui beneficiu clienţii economisesc resurse financiare, dar şi timp. Pentru a profita de toate ofertele înscrise în portal, userii trebuie să se înregistreze şi vor primi ofertele chiar în inbox-ul emailului personal.

PretScurtari.ro este primul portal bazat pe opt in geotargeted marketing, fiind prezentate oferte speciale împărţite pe zone de interes din Bucureşti şi din ţară. Website-ul oferă promoţii ale unor companii cu diverse domenii de activitate, care se găsesc în apropierea locuinţei sau a locului de muncă.

Utilizatorii care vor să beneficieze de ofertele PretScurtari.ro trebuie să acceseze website-ul www.pretscurtari.ro şi să se înregistreze, prin crearea unui cont de abonat.