Google vine in Data Center-ul AdNet Telecom

Google vine in Data Center-ul AdNet Telecom

Incepand cu sfarsitul acestui an, clientii AdNet Telecom vor putea accesa serviciile Google (Youtube, Google Apps, etc.) la viteze mult mai mari decat pana acum. Acest lucru este extrem de bine-venit in luna cadourilor, AdNet Telecom gazduind servere Google in Data Center-ul sau.

“Google Global Cache functioneaza prin redirectarea cererilor catre serverele Google aflate in Europa si SUA catre servere gazduite local in Data Centerele AdNet, servere care mentin o copie actualizata a continutului cerut. Viteza de interconectare intre serverele Google si reteaua AdNet Telecom este de 12 Gbps”, dupa cum a explicat Calin Velea, Directorul Tehnic AdNet Telecom. Spre exemplu, un filmulet de pe YouTube, care in mod normal se incarca in 1-2 minute, se va incarca, folosind serviciile GGC, in maxim 10 secunde.

Adnet Telecom este un operator de telecomunicatii ce are ca si misiune evolutia continua in beneficiul clientilor sai.

“ Tocmai de aceea facem tot ce este posibil sa venim in intampinarea nevoilor lor, sa fim proactivi, sa le oferim cele mai bune conditii din piata. Utilizatorii finali ai serviciilor AdNet Telecom vor fi extrem de multumiti de aceste imbunatatiri iar clientii AdNet din sectorul wholesale vor avea un avantaj major fata de competitorii lor deoarece vor avea clienti satisfacuti, vor consuma mai putina banda externa si vor avea si costuri mai scazute”, a declarat Liviu Tanase, Associate Manager.

Google este al doilea mare furnizor de content care vine in Data Center-ul AdNet Telecom, primul fiind Akamai - cea mai mare companie de accelerare de continut pentru site-uri cu trafic mare (Yahoo, NBA, MTV, Nike, etc.)

Acest lucru vine ca o confirmare si o recunoastere a stabilitatii si calitatii serviciilor oferite de AdNet Telecom in cadrul Data Center-ului sau.

Comunicat de presa