Banca Transilvania, aplicatie pe iPhone si Android

Banca Transilvania (BT) a lansat o aplicatie care-i poarta numele si poate fi folosita de pe iPhone si telefoanele care folosesc ca sistem de operare platforma Android de la Google.

Aceasta permite vizualizarea de informatii cu privire la localizarea celei mai apropiate unitati BT, cursul valutar practicat de banca, cele mai noi stiri despre Banca Transilvania.

De asemenea, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a folosi diverse instrumente, asa cum este simulatorul de depozite sau de credite BT, convertorul valutar etc.

In plus, se pot stoca, in conditii de securitate, intr-o sectiune dedicata, numita 'Safe', informatii despre conturile si cardurile pe care care le au de la Banca Transilvania, mai precis: PIN, parole etc.

Reminderul este un alt instrument util datorita caruia pot fi notate in agenda datele platii ratelor, scadentele facturilor etc.

Aplicatia poate fi descarcata, gratuit, de pe site-ul iTunes (www.apple.com/itunes), pentru utilizatorii de iPhone sau de pe Android Market (www.android.com/market). De asemenea, aplicatiile pot fi descarcate de pe site-ul Bancii Transilvania, prin intermediul paginii www.bancatransilvania.ro/mobile.

"Piata smartphone-urilor din Romania a avut o crestere foarte mare in 2010 si credem ca tendinta se va pastra si in 2011. Aplicatia Banca Transilvania a fost conceputa cu scopul de a oferi utilizatorilor un set de instrumente usor de folosit", a declarat Sebastian Presecan, Manager de proiect in cadrul diviziei 'Mobile' a companiei iQuest care a facut aplicatia.