Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800

Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800, un model inovator, care imbina functiile de business consacrate cu performante multimedia de exceptie, experienta superioara de acces la Internet si la retele sociale si un design foarte atractiv.

In plus, Vodafone anunta oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu.

BlackBerry Torch va fi disponibil incepand din 29 noiembrie in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin Magazinul Online Vodafone.

Promotional, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry la preturi speciale, incepand de la 299 Euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet BlackBerry plus un abonament de voce Vodafone, pentru contractele incheiate pe 2 ani. Detalii despre oferta completa vor fi disponibile la www.vodafone.ro.

Conceput pentru a raspunde tuturor preferintelor, noul model vine echipat cu un ecran capacitiv, multitouch de 3,2”, dar si cu tastatura QWERTY glisanta.

BlackBerry Torch este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, incorporeaza ultima generatie de Wi-Fi si dispune de modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare.

BlackBerry Torch se remarca totodata si prin functiile multimedia avansate: camera foto de 5 MP cu autofocus pentru fotografii de o calitate deosebita, functie de stabilizare a imaginii, inregistrare video, capabilitatea de a reda o mare varietate de formate precum mpeg4, H.263, H.264, wmv3, mp3, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, wma, wmvV, Flac, Ogg Vorbis.

In plus, noul BlackBerry ofera un spatiu de stocare generos, fiind dotat cu memorie interna de 4 GB si card de memorie microSD inclus, de 4 GB.

BlackBerry Torch este primul model care incorporeaza BlackBerry 6.0, noul sistem de operare
care, pe langa functiile care au consacrat brandul BlackBerry, aduce o experienta imbunatatita de utilizare, atat pentru clientii de business, cu nevoi specifice de comunicare, cat si pentru utilizatorii persoane fizice.

Cu noul model BlackBerry, navigarea pe Internet devine mai usoara, mai rapida si mai placuta, datorita unei interfete imbunatatite si a noului browser, capabil sa redea pagini HTML si care permite accesarea simultana a mai multor pagini web. BlackBerry Torch ofera o experienta superioara de vizualizare a documentelor si de accesare a calendarului. Cu noul BlackBerry, clientii raman conectati oriunde, oricand cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri, telefonul oferind acces integrat la platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace si diverse aplicatii de mesagerie instant.

Sursa: Vodafone