Telefon mobil cu dual sim: Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite

Telefon mobil cu dual sim: Allview lanseaza telefonul Dual SIM S3 Lite

Terminalul imbina armonios functiile practice cu designul UltraSlim - avand o grosime de numai 8.5 mm! Capacul ce acopera bateria este dintr-un aliaj metalic, foarte rezistent! Telefonul pastreaza aceasta nota de eleganta (finisaj metalic) pe laterale, cat si in jurul ecranului de 2.2"!

In partea dreapta se gaseste mufa de incarcare, ce este comuna cu cea pentru casti! In coltul de jos, stanga, telefonul este dotat cu o antena FM telescopica, cu ajutorul careia se poate folosi functia radio a telefonului.

S3 Lite este prevazut cu camera de 1.3 MP, tehnologia Java, Radio FM, player Audio si Video.
Conectivitatea se realizeaza prin Bluetooth, Wap si USB. Meniul minimal face ca toate aceastea sa fie usor de folosit, chiar si de un utilizator incepator.

Terminalul vine in ajutorul pasionatilor de social networking si ofera acces direct catre magazinul Allview de aplicatii utile si distractive gratuite.

Senzorul de miscare permite schimbarea imaginii de fundal, schimbarea modului de afisare a fisierelor multimedia si comutarea melodiei din playlist.
Ecranul de 2.2", cu o rezolutie de 240x320px, permite o buna vizualizare a fisierelor multimedia.
Telefonul suporta un card extern de pana la 2 GB.

Noul model Allview S3 Lite garanteaza placerea de a comunica, integrand 2 cartele SIM intro singura solutie mobila supla, usoara si compacta. Iar datorita butoanelor de apelare dedicate, utilizatorul are acces la ambele cartele SIM-uri in orice moment!