Targ de cadouri pentru Craciun - Christmas Gifts 2010

Cadouri pentru Craciun: “Christmas Gifts 2010” : Primul Targ de Cadouri pentru Craciun organizat in mediul online

In perioada 08 - 12 Decembrie pe vexpo.ro va avea loc prima editie a targului online “Christmas Gifts 2010”, targ care se adreseaza persoanelor aflate in criza de timp in cursa pentru cumpararea cadourilor de Craciun. Participantii la eveniment pot gasi aici in cateva minute cadoul dorit pentru cei dragi, evitand astfel drumurile si aglomeratia din trafic. Nevoia companiilor de a comunica cu toate părţile interesate, în special cu potenţialii clienţi, nu a fost niciodată mai mare.

Christmas Gifts 2010 este locatia virtuala unde vizitatorii vor gasi oferte de cadouri dedicate in primul rand prichindeilor, expozantii avand insa pregatite cadouri si pentru parinti .

Mini-vacante de Craciun sau la Ski ( Paralela 45, Complex Hotelier EDEN Predeal ), accesorii si tinute pentru doamne si domnisoare ( Trendissimo ), gadget-uri high-tech, produse electronice pana la jucarii ( CHICCO ), incaltaminte si hainute pentru copii ( Bondarel ), acestea sunt doar cateva dintre cadourile pe care expozantii le-au pregatit pentru vizitatorii targului.

Prin simpla inregistrare pe pagina evenimentului www.vexpo.ro/christmas-gifts participantii pot castiga prin tragere la sorti unul din premiile oferite de sponsorii evenimentului .

Accesul la ofertele expozantilor se va face prin intermediul unei platforme 3D, aceeasi platforma care a asigurat succesul de public pentru targul de turism Travel Expo 2010 (aproximativ 17.000 de vizitatori ) organizat de Perfect Tour in luna Octombrie .

Avem pregatite 16 standuri de unde vizitatorii targului pot alege cadourile pentru cei dragi, companiile care doresc sa participe in calitate de expozanti la acest Targ pot trimite o cerere pe adresa office@vexpo.ro urmand sa primeasca o oferta de participare din partea organizatorului.

Un targ online ofera avantaje tuturor participantilor la eveniment, indiferent de postura in care se prezinta: Expozant, Vizitator sau Organizator .

Avantaje Expozanti :

1. Costuri reduse de participare pentru expozanti, cu pana la 70% fata de costurile unui eveniment real ( pentru productie, logistica si resurse umane)

2. Atingerea unor obiective concrete de marketing prin mediatizarea evenimentului in presa scrisa si online atat pe parcursul Targului cat si ante/post eveniment

3.Contact direct intre expozant si potential cumparator prin intermediul platformei Chat (intre 12.000 -15.000 de vizitatori preconizati pt. cele 5 zile de desfasurare )

Avantaje Vizitatori:

1. Acces facil si rapid la ofertele expozantilor, practic se pot conecta din orice locatie prin intermediul unei conexiuni de internet.

2. Beneficiaza de discounturi, oferte promotionale si concursuri oferite de Organizatorii sau Partenerii si Sponsorii evenimentului

3. Socializare prin intermediul camerei chat dar mai ales prin zona Lounge unde ii asteapta cateva surprize placute.

Platforma este dedicata organizarii de targuri si expozitii in mediul virtual, existand si posibilitatea realizarii de evenimente la cerere, pentru diverse organizatii sau companii, indiferent de domeniul de activitate .

Comunicat de presa