Microsoft lanseaza Windows 7 Family Pack in Romania

Microsoft Romania anunta disponibilitatea Windows 7 Family Pack in oferta partenerilor din retail din Romania, Domo si Carrefour.

Produsul este lansat printr-o promotie speciala: un singur pachet cuprinde 3 licente Windows 7 Home Premium Upgrade si DVD pentru instalare atat pentru 32 biti, cat si pentru 64 biti.

Suita Windows 7 Family Pack le permite utilizatorilor sa se ocupe eficient de activitatile zilnice, este un pachet promotional accesibil, avand in componenta aplicatiile si programele imbunatatite incluse in noul sistem de operare Windows 7.

In plus, odata cu achizitionarea acestui produs, utilizatorii pot beneficia gratuit de Intenet Explorer 9, Windows Live Essentials 2011 si Microsoft Security Essentials.

„Lansarea Windows 7 Family Pack are loc la un an de la lansarea Windows 7 pe piata din Romania si reprezinta o recunoastere a efortului Microsoft de a aduce pe piata locala produse care simplifica activitatile de zi cu zi ale utilizatorilor.

Impreuna cu partenerii nostri, Domo si Carrefour, propunem un pachet promotional avantajos si speram ca oferta speciala va impulsiona in continuare adoptia Windows 7, care este preferat de un numar din ce in ce mai mare de utilizatori, aproximativ 22% dintre romani folosind deja noul sistem de operare,” a declarat Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

Windows 7 Family Pack este disponibil in magazinele de retail Domo si Carrefour in limita stocului disponibil.

Cu aceasta ocazie, partenerii Microsoft prezinta consumatorilor oferte atractive pentru PC-urile cu Windows 7 preinstalat, utilizatorii avand posibilitatea sa aleaga PC-urile ce se potrivesc cel mai bine cu stilul de viata si propriile cerinte.




Sursa: McCann PR