Filme noi

Zece lungmetraje vor avea premiera în România până la finalul anului. Cele mai aşteptate sunt "Little Fockers", "Tron Legacy", "Activitate paranormală 2", "Cronicile din Narnia" şi animaţia 3D "Megamind"

Din 10 decembrie, fanii animaţiei 3D sunt aşteptaţi în sălile de cinema la "Megamind", la întâlnirea cu cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Tot din 10 se lansează şi partea a treia a francizei "Cronicile din Narnia" variantă 3D.

Lucy şi Edmund se întorc în Narnia împreună cu verişorul lor, Edmund, în timp ce lui Peter şi Susan accesul le este interzis. Motivul e simplu - cei doi au crescut. Şapte zile mai târziu, pe 17.12., fanii SF-ului pătrund într-o aventură tehnologică cu acţiunea plasată în universul digital.

"Tron Legacy" beneficiază şi el de avantajul 3D, dar şi de cel al dimensiunilor ecranului IMAX. SF-ul Disney arată spectaculos. Protagonistul este Sam (Garrett Hedlund), un tânăr obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său. Ajutat de un prieten al acestuia, Sam găseşte intrarea către lumea unde tatăl său a fost prizonier timp de două decenii. Tânărul va trebui să înveţe legile noii lumi, dar şi să folosească spectaculoasele "lumicicluri", motociclete care lasă în urmă dâre de lumină dură.

În preajma Crăciunului, suntem aşteptaţi la o nouă confruntare între Jack Byrnes (Robert De Niro) şi ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller), care ajunge la noi culmi în a treia comedie din seria "Un socru de coşmar".

Laura Dern, Jessica Alba şi Harvey Keitel se alătură distribuţiei "Little Fockers". În cinematografe, din 24 decembrie.

În ultima zi a anului se lansează "Activitate paranormala 2", peliculă care ar putea continua succesul financiar al primului film - fenomen din serie, regizat de Oren Peli. Dacă trailerul lansat acum câteva luni nu e înşelător, s-ar putea să avem de-a face din nou cu Katie, posedată de un periculos demon. din prima parte.

Sursa: Gandul.Info