McAfee a lansat unica arhitectura customizabila, pentru managementul centralizat al solutiilor de securitate

McAfee a anuntat saptamana trecuta lansarea singurei platforme existenta pe piata de solutii IT, cu o arhitectura customizabila, pentru managementul centralizat al solutiilor de securitate si evaluare a riscurilor.

Platforma Security Connected permite integrarea imediata si fara configurari dificile, cu alte aplicatii (solutii) externe.

Personalul IT din cadrul companiilor va avea controlul, va evalua si imbunatati securitatea pe terminale din ce in ce mai variate, pe retele si continut, practic acoperind intreagul spectru it.

McAfee a anuntat integrarea platformei Security Connected in primele 2 solutii: solutia McAfee Endpoint Security 9 (suita de securitate pentru protectie continua, oriunde, pentru orice tip de terminal) si in McAfee Security Management 5 (solutie pentru o securitate puternica, control marit asupra operatiilor si flexibilitate administrativa).

Este evidenta diferenta dintre McAfee si ceilalti vendori: McAfee este compania ce isi dedica timp si resurse nu pentru networking sau storage, ci numai pentru securitate. Va invitam sa incercati excelenta in securitate!, spune Cristian Bulacu, CEO al companiei Blue Soft Serv.


Compania McAfee, Inc. este cea mai dezvoltata companie din lume, dedicata tehnologiei securitatii. Scopul principal al companiei este combaterea continua a celor mai mari provocari din lume din domeniul securitatii.

Ofera solutii proactive, testate si servicii ce ajuta la securizarea sistemelor si retelelor oriunde in lume, pentru ca oricine sa se poata conecta in mod protejat la Internet, sa navigheze sau sa faca tranzactii pe internet cat mai securizate posibil.