Panda Security lanseaza noua suita de produse 2011

• Noile produse ofera performante crescute cu 50% pentru SO Windows 7

• Cu tehnologia Collective Intelligence, reteaua globala de utilizatori Panda se perfectioneaza continuu avand protectie ridicata impotriva tuturor amenintarilor cunoscute si necunoscute

• Noile produse includ o serie de noi caracteristici precum managementul retelei, actualizari inteligente, modul multimedia, criptarea fisierelor, tastatura virtuala

Sub sloganul 'Protejeaza-ti mediul online', Panda Security, The Cloud Security Company, a lansat noua linie de produse de retail pentru 2011, oferind un plus de performanta, o protectie mai buna a resurselor si un impact mai mic asupra sistemului fata de versiunile anterioare.

Noile solutii Panda, deja disponibile pentru achizitie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security pentru netbook-uri.

Printre noile caracteristici se numara accesul de la distanta pentru PC-urile dotate, eliminarea definitiva a datelor, virtual browser si chiar mai multe functii.

De asemenea, toate noile solutii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence care este folosita de o retea de milioane de utilizatori la nivel global si ofera o protectie sporita impotriva amenintarilor informatice cunoscute si necunoscute.

Folosind aceste solutii, utilizatorii pot naviga pe Internet, realiza achizitii online, partaja fotografii sau clipuri video si folosi retele de chat fara a se teme de eventuali virusi.

In plus, noile versiuni Panda 2011 asigura un consum de resurse cu 50% mai mic fata de versiunile anterioare, in cazul rularii pe Windows 7.

Produsele sunt concepute special pentru utilizatori foarte activi, cu nevoi de protectie mai exigente, si includ o serie de caracteristici noi, cum ar fi optiunea de a administra retelele de acasa, sau protectie sporita pentru multimedia si jocuri. In plus, folosind noile versiuni Panda 2011 gamerii evita intreruperile jocurilor.

De asemenea, interfetele au fost simplificate si au devenit mai intuitive pentru toata suita. In plus, produsele din linia de top a Panda 2011 includ si o serie de utilitati care protejeaza datele virtuale ale utilizatorilor:

• Acces de la distanta - Permite accesarea computerelor de acasa sau de la servici si transmiterea in siguranta de fisiere
• Virtual browser - 100% sigur, acesta este un browser care ruleaza intr-un container virtual ce protejeaza sistemul de operare host de orice atac de tip malware. In acest fel este permisa afisarea paginilor web suspecte in cateva fractiuni de secunda.
• Tastatura virtuala - Pentru a preveni furtul de catre keyloggers a parolelor si altor date sensibile inscrise pe tastaturi
• File de criptare – Fereste fisierele de infractorii virtuali
• Eliminarea definitiva a datelor - Eliminarea tuturor urmelor de fisierele deja sterse

Noile solutii mentin caracteristicile care au pozitionat Panda ca lider de piata in solutii de securitate: un antivirus puternic care protejeaza impotriva tuturor tipurilor de virusi cunoscuti si necunoscuti; firewall cu securitate WiFi pentru a bloca intrusii si hackerii; Panda USB Vaccine, pentru a proteja dispozitivele USB; filtre de informatii confidentiale pentru a pastra datele personale in conditii de siguranta; copierea de rezerva, precum si o caracteristica PC tune-up pentru a optimiza performantele sistemului.

Toate acestea au facut ca noua suita Panda 2011 sa obtina deja scoruri de top in cele mai recente teste de securitate AV-Comparatives.org Performance Suites.