F-Secure si Infodesign lanseaza in Romania F-Secure Internet Security 2011

F-Secure Internet Security 2011 ofera o protectie extraordinara, este usor de utilizat si nu ingreuneaza functionarea calculatoarelor.

Helsinki, Finlanda – Septembrie, 2010: Pentru F-Secure, siguranta pe Internet nu mai inseamna doar crearea de tehnologie de clasa mondiala care sa lupte impotriva amenintarilor complexe online, inseamna, de asemenea, protejarea oamenilor si a informatiilor lor de neinlocuit intr-un mod care sa transforme securitatea datelor in ceva ce oricine poate sa inteleaga.

F-Secure Internet Security 2011 a fost creat sa fie neintruziv. Asta inseamna ca produsul cere atentia utilizatorului doar cand este cu adevarat nevoie. Interfata este linistitor de simpla, iar instalarea este usoara.

Diverse componente ale produsului pot fi pornite si oprite doar cu un click. Suport gratuit, telefonic si pe email, este disponibil 24/7.

Tehnologia isteata F-Secure: cloud technology

F-Secure Internet Security 2011 utilizeaza intreaga gama de tehnologii de detectare si inlaturare malware, dezvoltata de F-Secure de peste 20 de ani.

Produsul ofera o protectie pe mai multe nivele impotriva tuturor tipurilor de atacuri, fie ca acestea targeteaza browser-ul, fisiere de sistem sau utilizatori neavizati pe care ii pacaleste sa execute click pe link-uri sau atasamente.

Tehnologia “cloud” a F-Secure este capabila sa stocheze date aproape nelimitat, legat de orice fisier de pe Internet. F-Secure Internet Security 2011 poate accesa “norul” in cateva milisecunde pentru a decide daca un fisier este bun sau rau, ceea ce face ca detectarea de malware sa fie mai exacta, iar protectia in timp real a Clientilor nostri mai puternica decat oricand.

Performanta excelenta:

Aceasta protectie puternica oferita de F-Secure Internet Security 2011 nu afecteaza insa resursele calculatorului. Produsul functioneaza rapid si foloseste putina memorie, deci nu incetinesce calculatorul.

Intr-un test recent realizat de AV-Comparatives.org, o organizatie non-profit de origine australiana, ce ofera in mod independent testari de produse antivirus, F-Secure Internet Security 2011 a primit nota maxima , Advanced+, pentru performanta sa.

Caracteristici principale ale F-Secure Internet Security™ 2011:
- Protectie completa antivirus si antispyware
- Firewall, pentru prevenirea atacurilor provenite de la hackeri
- Componenta Browsing Protection care identifica site-uri periculoase
- Protectie impotriva furtului de identitate
- Blocarea spam-ului si a emai-urilor de tip phishing
- Control parental pentru a va proteja copiii cand acestia utilizeaza Internetul

F-Secure furnizeaza upgrade gratuit la F-Secure Internet Security 2011 pentru toti clientii F-Secure Anti-Virus 2010.