Se da startul "Romanian PR Award"

Înscrierile la cea de-a 8-a ediţie a competiţiei Romanian Public Relations Award încep astăzi, 18 august, şi se vor încheia pe 7 septembrie 2010.


Cele mai bune proiecte înscrise în cele 9 secţiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, în seara zilei de 6 octombrie, la Palatul Parlamentului. 30 profesionişti de relaţii publice, nume sonore ale PR-ului autohton şi internaţional, asigură jurizarea competiţiei.

'Anul 2010 nu a debutat într-o notă deosebit de optimistă pentru mediul de afaceri, în general, şi pentru breasla comunicatorilor, în particular. Cu toate acestea, există suficiente motive de optimism cu privire la perspectivele relaţiilor publice în viitorul apropiat.

O mai mare transparenţă, autenticitatea sporită cerută de consumatori şi alţi stakeholderi, accentul pus pe dialog – toate aceste tendinţe se manifestă în favoarea relaţiilor publice.

Noua secţiune a competiţiei 'Social Media for Pr' precum şi categoriile deja consacrate oferă profesioniştilor de relaţii publice ocazia de a-şi promova performanţele în domeniile în care s-au impus.', a declarat Thomas Achelis, preşedintele Forum for International Communications.

Persoane fizice şi juridice, companii, organizaţii non-guvernamentale şi agenţii de PR îşi pot înscrie campaniile la secţiunile: Comunicare corporatistă, Comunicare pentru administrarea riscurilor, a crizelor şi a oportunităţilor, PR pentru marketing, Social media pentru PR, Comunicare internă, Responsabilitate socială, Organizaţii non-guvernamentale.

Societate civilă, Comunicare în domeniul public, Buget - creativitate +. Studenţii concurează la categoria Junior PR Award.

Prin tradiţie, jurizarea competiţiei este asigurată de o echipă internaţională de practicieni, cercetători şi manageri, personalităţi recunoscute pentru expertiza şi experienţa lor în domeniul Relaţiilor Publice.

Juriul este prezidat de Peter Debreceny (SUA), Chairman al Institute for Public Relations (IPR) şi Vice-Preşedinte Arthur W Page Society, reunind 30 de profesionişti de comunicare din 7 ţări!

Afla mai multe detalii!