Probitas primeste statutul Microsoft Gold Certified Partner

Probitas se alatura elitei partenerilor Microsoft din lumea intreaga primind statutul “Microsoft Gold Certified Partner”. Certificarea Gold atesta o experienta impresionanta acumulata de Probitas privind produsele Microsoft.


Titulatura Microsoft Gold Certified Partner este cel mai inalt statut acordat de Microsoft in parteneriatele dezvoltate, garantie pentru experienta si profesionalismul echipei careia i se acorda. Certificarea Gold reprezinta cel mai inalt grad de competenta in promovarea, utilizarea si vanzarea tehnologiilor Microsoft.

Prin statul de Partener Gold primit, Probitas ofera clientilor acces continuu si constant la tehnologie de ultima ora si in acelasi timp beneficii financiare. “Suntem extrem de entuziasmati de statutul Gold Certified Partner, obtinut in urma unor eforturi si teste trecute cu success.

Pentru noi, inseamna confirmarea eforturilor echipei Probitas si intarirea relatiei cu Microsoft. Noul statut ne permite sa marim aria beneficiilor oferite catre clientii nostri pentru a le oferi produse si servicii care sa le creasca productivitatea si eficienta”, declara Alexandru Zamfir, IT&C Division Executive Director.

“Nivelul Microsoft Gold Certified Partner este cel mai inalta calificare pe care Microsoft o acorda partenerilor săi.

In calitate de partener certificat firma are acces direct la informatiile tehnice si comerciale furnizate de Microsoft pentru promovarea produselor sale, avand personal de specialitate certificat. Cursurile şi examenele în vederea certificării sunt elaborate de Microsoft Corp. si au o calitate si o reputaţie recunoscute pe plan international.” afirma Florian Ivan, Partner Stategy Manager, Microsoft Romania.

Probitas este una dintre companiile de referinta pe piata sistemelor de securitate, a instalatiilor electrice de joasa tensiune, automatizarilor precum si a sistemelor de comunicatii si tehnologia informatiei.

Oferind solutii integrate si complete pentru cladiri de birouri, cladiri industriale, centre comerciale, dar si resedinte private, Probitas isi mentine serviciile la standardele cele mai inalte utilizand echipamente ale producatorilor de top din domeniu, printre care se numara: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Schneider Electric, 3M, Bosch s.a.

Garantia calitatii serviciilor Probitas este reprezentata de certificarile Cisco cu titulatura “Cisco Premier Certified Partner”, “Cisco Video Surveillance Authorized Technology Provider”, “Express Unified Communications Specialized Partner” si Microsoft “Gold Certified Partner”.