Nikon prezinta COOLPIX Style: S1100pj si S5100

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea a doua noi aparate foto compacte Nikon COOLPIX: S1100pj, al doilea aparat foto cu proiector incorporat din gama Nikon, si S5100, un aparat foto stilat, perfect pentru situatiile de fotografiere cu luminozitate scazuta.


Nikon COOLPIX S1100pj este succesorul primului model de aparat foto cu proiector incorporat din lume, COOLPIX S1000pj.

Ca si acesta ofera un mod unic de impartasire a fotografiilor si filmelor prin intermediul proiectiei, fara a fi nevoie de un echipament aditional.

In plus fata de predecesorul sau, COOLPIX S1100pj ofera un proiector cu 40% mai luminos, de 14 lumeni, foarte util pentru proiectii in camere mai luminoase sau pe suprafete mai deschise la culoare. O alta noutate o constituie posibilitatea de a proiecta, pe langa fotografii si filme, prezentari incarcate de pe PC sau Mac.

Printre specificatiile care fac din S1100pj un aparat foto cu totul special trebuie sa mai amintim senzorul de 14,1 MP, obiectivul wide cu zoom de 5x, ecranul tactil de 3 inci cu o rezolutie excelenta, de 460 de mii de pixeli si modul film HD 720p.

Pentru a oferi atat o calitate excelenta a imaginii cat si o utilizare usoara, aparatul foto este dotat cu tehnologii inovatoare precum modul Easy Auto si sistemul inteligent pentru portrete (Smart Portrait System).

Nikon COOLPIX S5100 este un aparat foto foarte stilat, de 12,2 MP, perfect pentru a realiza fotografii in situatii cu iluminare slaba precum o cina romantica in lumina lumanarii sau cadre cu dansatori intr-o discoteca.

Imaginile vor fi clare datorita sistemului de reducere optica a vibratiilor (VR) si a sensibilitatii la lumina de pana la ISO 3200.

COOLPIX S5100 va recunoaste daca fotografiati tinand aparatul in mana sau pe trepied, compensand astfel miscarea mainii pentru ca fotografiile sa fie cat mai clare.

Performanta lui COOLPIX S5100 este dublata de un corp metalic stilat si suplu, de doar 21,6mm, destul de mic si rezistent pentru a fi purtat in buzunar sau in poseta. Aparatul este disponibil in 6 culori diferite: rosu, negru, albastru, roz, violet si argintiu.

Cele doua aparate sunt primele din seria COOLPIX care beneficiaza de un nou sistem de procesare, denumit EXPEED C2.

Acesta imbunatateste calitatea imaginilor si viteza procesarii, oferind o reducere mai buna a zgomotului de imagine, o detectare mai precisa a miscarii, sisteme de stabilizare a imaginii (VR) si de control al blitului mai performante.

Nikon COOLPIX S1100pj si Nikon COOLPIX S5100 vor fi disponibile in Romania prin intermediul partenerilor oficiali Nikon incepand cu luna septembrie 2010.

Comunicat de presa