MarketOnline.ro, MediaDOT.ro si Azerty.ro isi prezinta promotiile pe promotiiactive.ro

Promotiile nu au concediu vara aceasta. Portalul www.promotiiactive.ro ofera vizitatorilor alte trei nume importante din piata IT: Marketonline, Mediadot si Azerty. Ofertele lor promotionale vor fi indexate alaturi de cele ale celor mai importanti retaileri ai momentului.


www.MarketOnline.ro, numit unicul magazin de sapte stele, a fost declarat, in cadrul festivitatii Galei Premiilor E-Commerce, cel mai bun magazin online.

www.MediaDOT.ro este o platforma de vanzare a produselor din domeniul IT, ce isi propune sa tina la curent vizitatorii cu noutatile din lumea IT, prin anuntarea celor mai noi produse aflate la preturi primotionale. De asemenea, organizeaza diferite concursuri cu premii in produse IT.

www.Azerty.ro este binecunoscutul magazin din zona Grozavesti - Carrefour Orhideea, unde clientii pot testa si achizitiona ultimele noutati din oferta de Componente IT, Electronice, Notebook-uri etc. Platforma online prezinta promotiile din acest magazin. Tot aici specialistii Azerty pot oferi informatii detaliate despre produsele care intereseaza inainte de achizionare si pot ajuta in configurarea sistemelor dorite.

promoţiiactive.ro pune la dispozitia vizitatorilor atat ofertele cu promotii din cataloagele magazinelor de specialitate, preturile din retail ale produselor, cat si cel mai apropiat magazin in care acestea se gasesc. Extins la nivel national, portalul ofera posibilitatea vizualizarii produselor online, compararea pretului, caracteristicilor, si disponibilitatea in magazine.