Kaspersky Lab România îşi lansează pagina de Facebook

Kaspersky Lab România îşi lansează pagina de Facebook www.facebook.com/KasperskyRO în cadrul evenimentului Connect | fb, prima conferinţă despre reţele sociale transmisă live pe Internet.

Prin această pagină, creată cu sprijinul agenţiei de marketing online Metromind, Kaspersky Lab îşi propune să se apropie mai mult de comunitatea online şi să ofere sprijin şi sfaturi utilizatorilor, pentru o viaţă digitală lipsită de grija atacurilor cibernetice.

Lansarea paginii de Facebook a Kaspersky Lab România vine după aproximativ un an de la deschiderea contului de Twitter, @kasperskyRO, precum şi a blog-ului www.kaspersky.ro/blog.

„Peste 7% dintre români utilizează Facebook pentru a interacţiona cu prietenii şi a împărtăşi momente importante din viaţa lor”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria.

„Vrem să fim aproape de aceşti utilizatori, să tragem semnale de alarmă asupra pericolelor care ne pândesc la tot pasul pe reţelele sociale, şi nu numai. Proverbul spune că «prietenii la nevoie se cunosc», iar pe Facebook dorim să ne împrietenim cu multe persoane.

KasperskyRO vrea să fie un prieten de încredere pentru orice are nevoie de un sfat pe teme de securitate informatică”, completează acesta.

„Experienţa noastră în dezvoltarea de proiecte online a reprezentat un factor important în parteneriatul încheiat între Metromind şi Kaspersky Lab România”, spune Gabriel Nedelea, Managing Director Metromind. „Facebook este platforma socială a momentului, iar proiectul KasperskyRO deschide noi oportunităţi de comunicare şi interacţiune cu utilizatorii”, încheie Nedelea.

Pe pagina de Facebook a Kaspersky Lab România puteţi găsi fotografii de la evenimentele organizate, precum şi cele la care experţii în securitate ai companiei au participat.

Periodic, vor fi organizate concursuri la care se pot înscrie toţi utilizatorii care folosesc această reţea de socializare online.

Chiar în momentul de faţă, pe www.facebook.com/KasperskyRO se desfăşoară un concurs la care participanţii pot câştiga licenţe Kaspersky PURE.