CART.RO un serviciu specializat in crearea magazinelor virtuale

Incearcă CART.RO un serviciu specializat in crearea magazinelor virtuale! Acorda clientilor tai sansa de a ajunge la tine si de a cumpara din Romania si strainatate.

De ce de la noi?

- Pentru ca nu avem costuri initiale! GRATUIT ( reducere de la 700 Euro) costul implementarii
- Va oferim stabilitate: o solutie testata in magazine virtuale din 2005
- Consultanta si suport tehnic gratuit
- Personalizarea magazinului pentru produsele si serviciile pe care le vindeti
- Avantajele unei solutii care se imbunatateste permanent in functie de cerintele pietei, toate acestea fiind oferite GRATUIT!

Avantajele utilizarii CART.RO

CART.RO este primul serviciu de pe piata romaneasca ce ofera realizarea si implementarea gratuita a unui site e-commerce complet personalizat in ceea ce inseamna zona de interfata cu clientul.

Prin sistemul de plata unic, pe baza de abonament reusim sa cream premisele clientilor nostri de a realiza un business autofinantat inca din prima perioada de activitate.

Solutia tehnica vine cu un pachet complet de suport si upgrade, ceea ce face posibila dezvoltarea continua, in stransa concordanta cu piata pe care evolueaza clientii nostri.

Prin implementarea continua a celor mai noi tehnici e-commerce si de promovare prezente in mediul online, incercam pozitionarea clientilor pe un trend de dezvoltare permanenta.

In dezvoltarea platformei tehnice am incercat sa integram o paleta cat mai larga de solutii la problemele semnalate de magazinele partenere. Astfel reusim sa asiguram clientilor nostri:

Optimizare SEO
Punem la dispozitie un sistem profesionist de optimizare pentru motoarele de cautare, care, insotit de o retea de linkuri externe bine gandita, va poate propulsa pe primele locuri in cautarile utilizatorilor pe internet.

Sistem de management al produselor
Un sistem de creare a categoriilor, subcategoriilor si colectiilor de produse (ex: reduceri, recomandari), care permite un management eficient al produselor in ceea ce priveste afisarea si promovarea acestora catre client.

Sistem de procesare al comenzilor
Printr-un sistem de inovativ de creare a starilorlor comenzilor in zona de administrare se poate face un management extrem de avansat al acestora.

Administrarea modalitatilor de livrare
Zona de administrare da posibilitatea magazinelor sa ofere mai multe posibilitati de transport, avand posibilitatea de a seta costurile si timpul de livrare pentru fiecare metoda de transport in parte.

Integrarea cu orice metoda de plata online
In functie de preferintele dumneavoastra, putem sa implementam, pe langa solutia de plata online cart.ro, orice metoda de plata existenta pe piata (paypal, epayment, dotcommerce etc).

Tiparirea si editarea documentelor fiscale
Aplicatia ofera posibilitatea de a edita si tiparii intreaga gama de documente fiscale (ex: facturi, chitante, factura proforma, factura retur, anulare chitanta), de documente de livrare (borderouri, avize postale) si rapoarte contabile.

Sistem de management si controlb
Prin utilizarea rapoartelor oferite (ex: raport vanzari zi/luna/an, cele mai vandute produse, raport comenzi esuate, raport expeditor comanda, rapoarte personalizate) va punem la dispozitie parghiile necesare in deciziile de management si control.

Cart.RO este cea mai buna solutie e-commerce adresata afacerilor mici si mijlocii din Romania. Platforma a trecut prin stadii succesive de imbunatatiri, sugerate de cerintele mediului de afaceri romanesc si atent la tendintele internationale.