Outsourcing-ul IT, o solutie economică pentru conditii de criză

GENESYS Systems oferă pachetele de servicii de OUTSOURCING IT din gama BUSINESS 4S ce sunt asigurate pentru loturi mari de echipamente IT&C uzuale: servere entry-level, statii de lucru, notebook-uri, periferice, echipamente de retea, telefonie, UPS-uri.


Pachetele de servicii BUSINESS 4S oferite de GENESYS Systems se adresează companiilor medii, care detin o infrastructură IT&C importantă însă nu dispun de personalul tehnic necesar solutionării rapide a problemelor apărute, efectuării mentenantei periodice si relatiei cu producătorii de echipamente.

Serviciile BUSINESS 4S oferite de GENESYS Systems oferă solutii economice, companiilor care se confruntă cu probleme ca: lipsa personalului calificat, costuri de suport si service care depăsesc bugetul alocat, pierderi datorate nefunctionării echipamentelor, inexistenta unui punct unic de contact între furnizorii de echipamente si servicii IT, lipsa monitorizării si mentenantei echipamentelor IT precum si multe altele.

“GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) realizează serviciile de outsourcing IT, On-Site, prin intermediul echipei sale tehnice formată din specialisti certificati, care detin o experientă remarcabilă în acest domeniu, dovadă fiind numeroasele contracte încheiate până în acest moment.

Dorim ca în această perioadă critică să venim în întâmpinarea companiilor interesate cu o ofertă atractivă prin care oferim pe lângă pachetul de servicii de outsourcing IT, acces gratuit, timp de o lună, pentru toate contractele încheiate până la sfârsitul lunii, la un trial al aplicatiei solftware GESY-PRO EAM – aplicatie software de gestionare a activelor companiei.” – Dan Papuc – Director Executiv – Business Unit Infrastructure.

Serviciile BUSINESS 4S oferite de către GENESYS Systems se pot completa cu alte servicii aflate în portofoliul companiei: servicii de tip SLA pentru echipamente critice (ENTERPRISE 4S), servicii de asistentă tehnică „On-Site” (la sediul clientului) si/sau asistentă tehnică & suport remote, „On-Line” (CALL 4S), servicii de închiriere echipamente (RENT 4S) si hosting aplicatii pe serverele din centrele de date (HOST 4S).”

GENESY Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din România. În cei 15 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite în cele 4 directii strategice, componente de bază ale conceptului 4S:

- Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
- Servicii profesionale pentru o gamă largă de produse IT&C
- Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere
- Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Sursa: www.genesys4s.ro
| via