Cum vezi Facebook pe telefonul mobil? Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook®

0.facebook.com este o pagina simplificata, optimizata pentru viteza.
Clientii Vodafone Romania beneficiaza de trafic de date gratuit pe site-ul 0.facebook.com


Vodafone Romania si Facebook anunta astazi ca ofera utilizatorilor navigare gratuita pe noul site 0.facebook.com. Prin sponsorizarea 0.facebook.com, Vodafone Romania permite clientilor sa fie conectati prin intermediul Facebook cu prietenii si familia prin orice browser mobil, beneficiind de trafic de date gratuit.1

Site-ul 0.facebook.com este optimizat pentru viteza, fiind o versiune mai rapida si mai simpla a paginii pentru mobil m.facebook.com. Noul site nu include grafica sau imagini, iar paginile au fost proiectate pentru navigarea rapida in reteaua Vodafone Romania. Fotografiile postate pe Facebook sunt la un singur clic distanta.

Pentru a vizualiza o fotografie, utilizatorul nu trebuie decat sa acceseze link-ul catre imagine si va fi anuntat ca iese din site-ul 0.facebook.com. Pentru traficul realizat prin vizualizarea imaginilor se aplica tarifele standard Vodafone Internet pe mobil.

“Suntem incantati sa anuntam acest acord cu Facebook, prin care dorim sa raspundem nevoilor de comunicare ale unui numar din ce in ce mai mare de utilizatori romani ai retelelor sociale. Parteneriatul ne permite sa oferim acces gratuit la Facebook romanilor, prin serviciul 0.facebook.com.

Am dezvoltat aceasta optiune impreuna cu Facebook cu scopul de a permite clientilor sa ramana conectati la informatiile in timp real din retelele sociale, fara a avea grija costurilor legate de navigare”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

“Incercam intotdeauna sa lucram cu parteneri inovatori, pentru a oferi acces mobil simplu si rapid la Facebook in intreaga lume.

Multumita colaborarii cu Vodafone Romania, putem oferi impreuna 0.facebook.com, un serviciu care ofera calitate si usurinta in a accesa Facebook utilizatorilor de Internet pe mobil din Romania,” a declarat Henri Moissinac, Head of Mobile, Facebook.