REALITATEA.NET şi Centrul Medical Unirea lansează în parteneriat proiectul editorial Cariere

REALITATEA.NET şi Centrul Medical Unirea lansează în parteneriat proiectul editorial Cariere

Proiectul Cariere realizat de REALITATEA.NET şi Centrul Medical Unirea reuneşte cele mai noi ştiri şi analize referitoare la piaţa forţei de muncă din România, de la oportunităţi de angajare, consultanţă în cariera, salarii, programe de training şi MBA-uri, până la tendinţe ale pieţei de resurse umane şi legislaţia muncii.


Proiectul editorial acoperă toate nivelurile de calificare şi se adresează atât celor interesaţi de dezvoltare personală şi profesională, utilizatorilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cât şi celor care doresc să fie la curent cu noutăţile din domeniu.

Utilizatorii care accesează Cariere.REALITATEA.NET au la dispoziţie cinci rubrici: Ştiri & tendinţe, Consultanţă în carieră, Learning, Salarii, Legislaţia muncii şi Management.

La acestea se adaugă secţiunea Sfaturi medicale pentru angajaţi, unde specialiştii Centrului Medical Unirea vor oferi recomandări medicale esenţiale pentru protejarea stării de sănătate şi pentru obţinerea de performanţe maxime la locul de muncă.

Centrul Medical Unirea (CMU) este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale din România şi liderul pieţei de abonamente medicale pe segmentul corporate. Fondatorul CMU, Wargha Enayati, a fost desemnat Managerul general al anului 2009 (la secţiunea Antreprenori) de către HR Club. Mai multe detalii pe: www.cmu.ro

REALITATEA.NET este portalul de ştiri numărul 1 în România şi cel mai important produs din portofoliul F5, compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu.

Comunicat oferit de F5, Realitatea Catavencu, divizia new-media