Informatica achizitioneaza 29West

Informatica achizitioneaza 29West

Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) lider mondial in software de tip data integration a anuntat astazi ca a finalizat achizitia 29West Inc, un pionier in tehnologia Ultra-Low Latency Messaging (ULLM).


Tehnologia 29West ULLM este utilizata de catre clienti pentru a primi si trimite milioane de mesaje pe secunda cu timp de livrare in microsecunde, cu latenta zero in livrarea de date. Prin adaugarea capabilitatilor 29 West, Informatica oferta prima platforma de data integration cu latenta zero care se adreseaza intregii game de cereri privind livrarea de date.

Informatica este furnizor independent de software de tip data integration si servicii ce permit organizatiilor sa acceseze, integreze si consolideze toate activele informationale, oferind in acelasi timp un avantaj competitiv in economia informationala globala actuala.

Informatica are un istoric bogat de implementari de succes, ajutand marile companii din lume in eficientizarea datelor proprii pentru a realiza cresterea veniturilor, imbunatatirea profitabilitatii si a loialitatii clientilor. Din acest motiv, Informatica este cunoscuta ca fiind Data Integration Company. Mai multe detalii pe www.informatica.com

Informatica South East Europe este distribuitorul regional al produselor si serviciilor Informatica, leaderul global in solutii de tip Data Integration si Data Quality. Compania ofera prin intermediul echipei sale locale servicii de sales, pre-sales, after-sales, training si suport tehnic.

Comunicat de presa