Curtea Veche Publishing lansează noua campanie Rafturi de cărţi - Rafturi de cărţi pentru gândurile tale!

Curtea Veche Publishing lansează noua campanie Rafturi de cărţi - Rafturi de cărţi pentru gândurile tale!

Curtea Veche Publishing lansează noua campanie Rafturi de cărţi pentru gândurile tale destinată tuturor bloggerilor, prieteni ai cărţilor. Dacă aveţi un blog, vă place, cu siguranţă, să scrieţi; noi presupunem că vă place, în egală măsură, şi să citiţi, aşa că vă sărim în ajutor, oferindu-vă cărţile preferate de la Curtea Veche.


Fie că aleg beletristica sau colecţiile noastre de nonfciţiune, prin cele două concursuri organizate pe Editura Curtea Veche (detalii la curteaveche.wordpress.com) bloggerii pot aduce volumele care le fac cu ochiul pe propriile rafturi din bibliotecă. La sfârşitul lunii mai, pe câştigători îi vor aştepta două rafturi de cărţi, ce vor fi oferite de Curtea Veche într-o întâlnire cu cei mai creativi dintre bloggeri.

Un eseu despre fericire pentru un raft cu cele mai fericite sfaturi!
Pentru că vrem ca, peste fix o lună, să vă facem fericiţi, vă propunem să scrieţi pe blogul vostru un eseu despre fericire. Vă puteţi inspira de la autorii Curtea Veche: Kiyosaki, Carnegie, Goleman, Edward de Bono sau chiar Jamie Oliver!

Scrieţi-ne trei paragrafe despre lucrurile mari, mici şi mijlocii care vă fac fericiţi şi noi punem la bătaie volume din aceste colecţii (25 de volume) pentru a alege din ele şi a vă umple un raft de bibliotecă. Voi ne spuneţi titlurile, noi venim şi vă umplem raftul.

Daţi şi un link către acest post de pe blogul Curtea Veche, pentru a ne anunţa că participaţi la concurs. Vă aşteptăm, timp de o lună, să vă ardeţi la foc mic neuronii cu marea întrebare despre fericire. Când gândurile vor fi bine rumenite, legaţi şnur un eseu şi apoi legaţi-l de blogul nostru de la Curtea Veche.

Fie ca cel mai bun să câştige! Vă amintim că, de veţi câştiga, veţi sta fericiţi la o masă virtuală cu Jamie Oliver, Robert Kiyosaki, Dale Carnegie, Daniel Goleman, Edward de Bono, care vă vor aduce un raft plin ochi cu sfaturi şi oportunităţi.

Un eseu despre literatură pentru un raft întreg de literatură!

Scrieţi un eseu despre literatură şi câştigaţi un raft întreg de literatură universală (25 de volume)! Noi vă cerem trei paragrafe despre literatură şi vă oferim, în schimb, literatură de cea mai bună calitate: din China, Argentina, Chile, Cuba, Spania, Portugalia, Germania, Turcia, Ungaria, Rusia, Marea Britanie şi, bineînţeles, America – pe scurt, un raft întreg cu cele mai bune cărţi din colecţia Byblos de la Curtea Veche.

Pe alese! În sensul că voi vă veţi alege, din Byblos, acele cărţi pe care le consideraţi „best of”. Voi numiţi titlurile şi noi venim şi vă umplem un raft din bibliotecă numai cu romane pe sprânceană, unul şi unul.

Publicaţi eseurile pe blogurile voastre şi daţi un link către acest post de pe blogul Curtea Veche, pentru a ne anunţa că participaţi la concurs. Vă aşteptăm, timp de o lună, să vă gândiţi la ce e bună literatura, de ce investiţi timp şi bani pentru a citit literatură şi de ce vă pasă atât de tare de vieţile unor personaje. Şi, la sfârşitul gândurilor, legaţi şnur un eseu şi apoi legaţi-l de blogul nostru de la Curtea Veche.

Fie ca cel mai bun să câştige! Vă amintim că pe podium vă aşteaptă, printre alţii, Orhan Pamuk, Vladimir Sorokin, Alejo Carpentier, Roberto Bolaño, Andrei Kurkov, Péter Esterházy, Ma Jian, Ray Loriga şi Adolfo Bioy Casares.