Allview F1 X-perience Unlimited Experince

Allview F1 X-perience Unlimited Experince

Dual SIM-ul inteligent F1 Experince se face remarcat prin designul elegant si datorita specificatiilor de top: conectivitate WiFi, TV Analog + REC, meniu customizabil, jocuri 3D, efect voce, mesagerie vocala.


Telefonul ofera acces la platformele de socializare, suporta Internet Browser, streaming media, download fisiere de pe You Tube, Vremea, Bursa, Cursul valutar, Google Search, Google Calendar, Picasa, Flickr.

Ecranul terminalului este un touchscreen de care face posibila vizionarea programelor TV la o calitate exceptionala si ofera feedback tactil atunci cand se face o selectie pe ecran cu ajutorul widgeturilor, ce pot fi deplasate prin drag and drop.

Senzorul de miscare permite schimbarea wallpaper-ului, a canalului TV si a modului de afisare pe ecran (portret sau peisaj), a canalului radio, a melodiei din playlist, gestionarea jocurilor si a apelurilor (Turn to mute asigura oprirea soneriei prin simpla intoarcere a telefonului cand nu doriti sa fiti deranjat).

La capitolul conectivitate, F1 X-perince exceleaza. Este dotat cu WiFi, GPRS, EDGE, Bluetooth, Wap si asigura accesul direct catre cele mai citite siteuri (Capital, Libertatea, Evenimentul Zilei).

Suporta email si chat prin SMS.

F1 X-perience este destinat si pasionatilor de social networking deoarece vine cu eBuddy preinstalat si asigura comunicarea cu utilizatorii Yahoo si MSN Messenger, Facebook, Google Talk dar si ICQ si Aol Instant Messenger.

Terminalul este prevazut cu un player audio, radio FM si inregistrare FM, permite inregistrarea mesajelor vocale receptionate in memorie dar si modificarea vocii apelantului datorita functiei efect voce

Calitatea fotografiilor este garantata de camera principala de 3.2 MP cu Led Flash. Acestea pot fi stocate pe cardul T-Flash de pana la 16 GB, alaturi de clipurile video si melodiile preferate.

Dotarile tehnice, grija pentru detalii si designul fluid fac din F1 X-perince gadgetul de top pe care ti-l doresti!

Telefonul poate fi achizitionat din magazinele Fonomat, Proton, Euro GSM, reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si magazine online in schimbul a 799 lei.

Sursa: www.allview.ro