Ziua Portilor Deschise la Microsoft, a fost un eveniment de succes

Ziua Portilor Deschise la Microsoft, un eveniment de succes

Organizator: Microsoft Romania, Asociatia Young Goldfish si Asociatia SIS


Asociatia Young Goldfish, in parteneriat cu Asociatia SIS, a organizat miercuri, 10 martie 2010, incepand cu ora 16.00, „Ziua Portilor Deschise”, la sediul Microsoft Romania din Piata Presei Libere, Bucuresti.

Pentru a celebra Ziua Femeii, Microsoft Romania a dedicat acest eveniment „Carierei femeii in IT”.

Reprezentantii companiei i-au initiat pe participanti in politicile firmei, mediul de lucru si proiectele desfasurate; dar au fost oferite si sfaturi pentru redactarea unui CV sau desfasurarea unui interviu.

In plus, au fost prezentate povesti de succes ale unor angajate care au reusit pe plan profesional, exemple demne de urmat si potentiali mentori pentru cei la început de cariera.

Informatiile prezentate si raspunsurile primite i-au ajutat pe tineri in identificarea celor mai bune optiuni pentru debutul unei cariere.

Surpriza evenimentului a fost discursul domnului Calin Tatomir, director general al companiei Microsoft Romania si disponibilitatea sa de a oferi raspunsuri la intrebarile studentilor prezenti.

Evenimentul face parte din Proiectul "Orient Express" desfasurat de Asociatia Young Goldfish in parteneriat cu Asociatia SIS si finantat de Fundatia Soros Romania.

Incurajam si alte companii sa urmeze acest exemplu si sa organizeze zile speciale alaturi de Asociatia Young Goldfish pentru a oferi tinerilor sansa de dezvoltare personala si profesionala.