Twitter lanseaza aplicatia @anywhere. Twitter tot mai aproape de YouTube

Twitter lanseaza aplicatia @anywhere

Twitter a anuntat serviciul @anywhere care va creste gradul in care site-ul de micro-blogging se integreaza in cateva dintre cele mai cunoscute site-uri web, prrecum Yahoo!, Amazon sau The New York Times.


Nu se stie exact de cand va fi disponibila aplicatia, insa ea va permite spre exemplu sa pui mesaje pe Twitter direct din pagina de YouTube unde urmaresti un clip, scrie presa internationala.

Noul serviciu va creste gradul de interoperabilitate dintre Twitter si alte site-uri importante, fiind posibil spre exemplu sa dai mesaje de 140 de caractere exact din pagina de YouTube unde urmaresti un clip sau sa vezi ce posteaza un jurnalist pe contul sau de Twitter exact din site-ul ziarului unde acesta scrie articole.

@anywhere mai permite spre exemplu utilizatorilor sa dea mesaje Twitter (asa numitele "tweets") exact de pe pagina de Ebay unde au vazut un articol la un pret
foarte bun.

Servicul va fi integrat in site-uri precum Amazon, Bing, Citysearch, Digg, eBay, The Huffington Post, Meebo, MSNBC.com, The New York Times, Salesforce.com, Yahoo! si YouTube.

Sursa: TehnoPOL