Solutii business de TeleSales

Solutii business de TeleSales

Expo Media aduce in prim plan cele mai eficiente metode de lucru ale specialistilor din Telesales la cea de-a II-a editie a Telesales Conference & Expo ce va avea loc pe 30 martie 2010, la Institutul National de Statistica din Bucuresti.

Mediul de business devine din ce in ce mai concurential si dificil. Generarea si mentinerea de avantaje competitive pe o piata instabila reprezinta un imperativ de supravietuire si dezvoltare de business.

Domeniul vanzarilor prin telefon poate fi extrem de profitabil si se defineste prin adaptabilitate si permanenta reinventare. Telesales inseamna dedicare, o conduita inteligenta de vanzari si investitie in viitor.

Telesales Conference & Expo este un concept nisat de evenimente al Expo Media, ce se adreseaza specialistilor de Telesales de pe piata locala, fiind o reala oportunitate de afaceri. Scopul acestui tip de conferinta este acela de a educa si dezvolta piata de vanzari prin telefon.

Instrumentele folosite de organizatori sunt: seminarii specializate cu speakeri de top ai domeniului, expozitii de tehnologie de ultima ora si networking.

Participantii sunt incurajati sa interactioneze cu oameni de specialitate, sa se consulte si sa incheie parteneriate de succes, benefice bidirectional.

Prima editie a Telesales Conference & Expo a avut loc in octombrie 2009 si a inregistrat un succes deosebit, avand peste 120 de participanti din companii stabile pe piata din Romania.

Cererea pentru astfel de evenimente de business a fost impresionant de mare si incurajeaza dezvoltarea conceptului si sedimentarea unei comunitati profesioniste de Telesales.

Tocmai de aceea, Expo Media raspunde acestei nevoi de business si organizeaza cea de-a II-a editie a Telesales Conference & Expo, marti, 30 martie 2010, la Institutul National de Statistica din Bucuresti.

Printre speakerii primei editii din 2009 s-au numarat: Gabriel Muresanu, Director of Telesales, Vodafone Romania, Oana Radu, Learning and Development Manager, GE Money Romania, Dragos Bunescu, Commercial Director, Accor Services, George Suciu, General Manager, BEIA Consult International si Cristian Nicoara, Consultant TMI. Anul acesta speakerii vor fi: Gabriel Muresanu, Director of Telesales, Vodafone Romania, Oana Radu, Learning and Development Manager, GE Money Romania, Radu - Costin Schmitzer, Business Development Manager for Call Center Projects, Linea Directa Communications, Dan Mazilu, General Manager, Mediatel Data si Razvan Capatana, Managing Partner, Business Results.

Taxa de participare la eveniment este de 75 de euro. Specialistii comunitatii de Telesales, participantii editiei de anul trecut si grupurile formate din cel putin 3 persoane, beneficiaza de reduceri, intrucat Expo Media incurajeaza si sprijina evolutia acestui sector de business.

Pentru mai multe detalii despre a II-a editie a Telesales Conference and Expo 2010 va rugam sa accesati www.conferinte.ro.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business.

De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.