Software: Micro Focus lanseaza noua suita Modernization Workbench® de tip “3 in 1”

Micro Focus lanseaza noua suita Modernization Workbench® de tip “3 in 1”

Produsele Micro FocusRevolve si Enterprise View au fost incorporate in Modernization Workbench pentru a furniza o platforma Application Portfolio Management completa.


Micro Focus® (LSE.MCRO.L), cel mai important furnizor de solutii de modernizare, testare si management al aplicatiilor pentru companii si organizatii, a anuntat lansarea Modernization Workbench 3.1.

Modernization Workbench 3.1 ofera ‘3 produse intr-unul singur’, reunind toate cele trei tehnologii Application Portfolio Management (APM) de la Micro Focus, pentru a putea furniza o vizualizare unica, din punctul de vedere al afacerii, a intregului portofoliu de aplicatii ale companiei.

Pentru prima data, Micro Focus Revolve si Enterprise View sunt consolidate intr-o platforma Modernization Workbench testata si care isi demonstreaza valoarea.

Companiile sunt construite pe baza unor portofolii IT sofisticate, cu mii de aplicatii software care functioneaza impreuna pentru a permite afacerii sa mearga cat mai bine. In fiecare an, aceste aplicatii devin mai complexe, inflexibile, riscante si, in plus, necesita costuri ridicate pentru adaptarile necesare.

Asadar, companiile au nevoie de o unica vizualizare a portofoliului lor IT pentru a stabili prioritati ale activitatilor si, mai apoi, pentru a trece la activitatile de dezvoltare care permit indeplinirea obiectivelor afacerii.

Prin combinarea Micro Focus Revolve si Enterprise View, Modernization Workbench 3.1 reuseste sa ofere cea mai puternica platforma APM disponibila, permitandu-le organizatiilor sa isi alinieze cu adevarat aplicatiile la prioritatile afacerii respective.

Platforma ofera posibilitatea de a arunca o privire in detaliu, pe latura afacerii si pe cea tehnica, vizualizand pana si cele mai complexe dintre aplicatiile utilizate.

Acest tip de inteligenta le permite echipelor de dezvoltare sa devina mai productive, accelereaza proiectele-cheie de modernizare si duce la alinierea aplicatiilor la nevoile afacerii respective

Modernization Workbench version 3.1 uneste functionalitatile-cheie intr-o singura fundatie deosebit de solida.

Printre functionalitatile aditionale trebuie mentionate:

- O singura platforma pentru manageri: Modernization Workbench furnizeaza unica solutie centrata pe afacere, utilizata pentru masurarea si realizarea managementului portofoliului aplicatiilor.

Modulul Enterprise View integrat ofera dashboard-uri ce pot fi vizualizate in browser, acestea ajutand la stabilirea prioritatilor in cazul proiectelor de dezvoltare in functie de metrici cum ar fi costul aplicatiilor, complexitate, valoare si risc.

- O singura platforma pentru testari si evaluari:
Modernization Workbench ofera cele mai bogate informatii tehnice legate de aplicatiile dvs. Sunt disponibile interogari deosebit de puternice, vizualizari si instrumente specializate de testare si evaluare, inclusiv pentru migrarea intre platforme.

- Extinderea acoperirii limbajelor:
Modernization Workbench permite o acoperire in profunzime, dar, totodata, si mai larga, a limbajelor. Prin aceasta ultima versiune lansata, sunt acoperite Java, JEE si altele.


- Activitati de modificare operate in masa:
Modernization Workbench accelereaza foarte mult executarea proiectelor care necesita numeroase modificari operate in codul aplicatiilor – de exemplu, pentru aderarea la cerintele pentru standardizare, cum ar fi ICD-10.

- Suport pentru bazele de date relationale cele mai importante:
Modernization Workbench 3.1 adauga si suportul oferit pentru Microsoft SQL Server, asigurandu-se ca exista suport pentru toate cele trei baze de date relationale majore (existand suport si pentru Oracle RDBMS si IBM DB2).

via Smartnews!