Roaming Orange: Orange lansează serviciul de roaming Data Traffic Control

Roaming Orange: Orange lansează serviciul de roaming Data Traffic Control

Orange lansează Data Traffic Control, un serviciu gratuit prin care clienţii îşi pot stabili anumite praguri pentru consumul de date în roaming în ţările Uniunii Europene şi prin intermediul căruia sunt informaţi atunci când se apropie de pragul ales.


De la 1 martie, clienţii Orange pot opta pentru activarea serviciului Data Traffic Control.

Clienţii care solicită activarea serviciului pot alege praguri de consum care variază între 12,5 MB (echivalentul a 50 de euro, conform tarifelor standard în U. E.) şi 50 MB.

În plus, atunci cand ating 70% şi respectiv 100% din acest prag, vor primi câte un mesaj scris de notificare, ce poate fi însoţit de suspendarea serviciului de date mobile, în funcţie de opţiunea clientului.

Serviciul Data Traffic Control este disponibil pentru toţi clienţii Orange, indiferent de oferta de roaming de date de care beneficiază.

Pentru a se bucura de tarife mai avantajoase cu până la 93% pentru traficul de date în roaming în Uniunea Europeană, clienţii Orange îşi pot alege oricare dintre opţiunile Travel Data.

Începând cu 1 iulie, Orange va activa automat serviciul pentru toţi clienţii săi, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

'Suntem în continuare fideli principiului de a oferi clienţilor noştri acces la serviciile de telecomunicaţii oriunde şi oricând, într-un mod cât mai transparent. Serviciul Data Traffic Control este conceput astfel încât să le permită clienţilor să îşi monitorizeze mai bine consumul de date în roaming, fără teama de costuri suplimentare neprevăzute pe factură”, a declarat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager Orange România.

Sursa: Orange