MONEY.ro integreaza serviciile specializate oferite de CodFiscal.net

MONEY.ro integreaza serviciile specializate oferite de CodFiscal.net

Portalul de business MONEY.ro si Codfiscal.NET, una dintre cele mai importante colectii online de resurse fiscale, au agreat o strategie comuna de dezvoltare pentru anul 2010.


Ca un prim pas, site-ul Codfiscal.NET a fost integrat saptamana aceasta in portalul de business al companiei F5.

“Parteneriatul cu Codfiscal.NET vine in completarea strategiei de dezvoltare si pe orizontala a portalului de business MONEY.ro, prin oferirea, pe langa continut valoros, zi de zi, si a serviciilor necesare publicului vizat“, a spus Dragos Stanca, managing director F5.

Utilizatorii MONEY.ro interesati de reglementarile si analizele din domeniul financiar-fiscal vor avea acces, incepand din aceasta saptamana, la prevederile actualizate la zi ale Codului Fiscal si Directivei TVA, la reglementari legale in domeniul fiscal, financiar si contabil, la articole si analize de specialitate, la precizari emise de autoritatile competente, precum si la stiri despre fiscalitate si obligatiile fiscale din Romania si din alte state membre ale Uniunii Europene.

In plus, acestia vor avea posibilitatea de a descarca o serie de formulare si declaratii fiscale aprobate de ANAF si MFP, alaturi de informatii si instructiuni de completare, precum si alte resurse puse la dispozitie de Codfiscal.NET.

O data cu afilierea Codfiscal.NET la portalul de business MONEY.ro, spatiile publicitare ale site-ului intra in administrarea F5 X-Media, lider pe piata regiilor de vanzari online in ceea ce priveste oferta de website-uri avand ca target mediul de business din Romania.

Comunicat oferit de F5, Realitatea Catavencu