Locuri de munca: Angajatorii de TOP

Locuri de munca: Angajatorii de TOP

A 8-a editie a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti la nivel national, Angajatori de TOP, va avea loc la Sala Palatului, Bucuresti, in perioada 23 – 24 aprilie 2010.


La editia din aceasta primavara vor participa aproximativ 70 de angajatori, cu 16% mai multi fata de editia din noiembrie 2009 a evenimentului, iar numarul de joburi oferite de companiile expozante a crescut cu un procent de 30%. Interesul companiilor este in mod clar mai mare fata de anul 2009.

Evenimentul centralizeaza cele mai multe oportunitati de cariera de pe piata atat pentru studenti si proaspat absolventi cat si pentru candidati cu experienta.

In cadrul evenimentului vizitatorii vor putea aplica la oportunitatile de cariera oferite de peste 70 dintre cei mai mari angajatori ai anului 2010, vor putea participa la conferintele si workshopurile din cadrul evenimentului si vor fi consiliati de catre specialistii in resurse umane de la „Career Zone”.

Printre companiile care si-au confirmat deja participarea sunt si angajatori cu planuri ambitioase de recrutare care depasesc chiar numarul de 100 de joburi disponibile.

Numarul cel mai mare de oportunitati de cariera este oferit de industria BPO (Business Process Outsourcing) si de companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Romania. Din aceste centre regionale sunt deservite filialele din Europa in general cu servicii de genul: contabilitate, achizitii, managementul contractelor, resurse umane, suport IT si relatii cu clientii.

Urmatorul domeniu ca numar de angajatori si numar de joburi este IT&C. La aceasta editie vor participa si angajatori internationali din acest domeniu - Microsoft Development Center din Copenhaga.

Vor fi lansate sau prezentate cateva dintre cele mai importante programe de management trainee sau internship de pe piata din acest moment din cadrul Oracle, JTI, PepsiCo, BCR, Dacia Groupe Renault, Microsoft, Nestle, Kraft Foods.

Domenii in care se angajeaza:
- Bunuri de larg consum cu oportunitati de cariera in departamentele marketing, finante, achizitii, logistica si resurse umane;
- Servicii de Outsourcing cu oportunitati de cariera in customer suport, suport IT, achizitii, administrarea contractelor, pre sales;
- IT&C cu oportunitati de cariera in dezvoltare software, administrare de sisteme Linux & windows, administrare baze de date, testare si suport IT;
- Consultanta cu oportunitati de cariera in consultanta fiscala si audit, consultanta IT.

„Ne asteptam ca interesul participantilor pentru oportunitatile de cariera oferite in cadrul targului sa fie la fel de mare ca la editia precedenta cand au participat 16.000 de vizitatori.

Am depus toate eforturile pentru a face din Angajatori de TOP evenimentul de cariera care aduna in acelasi loc si sub acelasi nume atat joburi de calitate in companiile de top din Romania cat si informatii de ultima ora despre cele mai dinamice domenii din piata.

Participand la Angajatori de TOP, cei interesati isi vor putea crea o imagine de ansamblu asupra ofertelor de munca si a tendintelor din piata cat si a modului in care isi pot gasi un loc de munca in domeniul care ii intereseaza.”, spune Larisa Serban, Project Manager Angajatori de TOP.

Comunicat de presa