gamextv.ro - Pune gamingul pe cablu!

gamextv.ro - Pune gamingul pe cablu!

DIFFstudios Media Agency continua seria de initiative online prin campania “Pune gamingul pe cablu” creata pentru platforma www.gamextv.ro


Campania are un scop dublu. Pe de o parte identificarea potentialului de telespectatori pentru un post TV dedicat jocurilor video, tehnologiei si internetului, iar pe de cealalta parte prezentarea conceptului platformei www.gamextv.ro.

Campania isi livreaza mesajul concentrandu-se pe continutul premium creat de GameX si a conceptului de “branded content” propus pietei prin prisma productiilor de calitate TV oferite incepand cu anul trecut.


“Online-ul poate egala calitatea gasita in televiziune si implicit poate genera entertainment de calitate, un aspect care lipseste in procent majoritar in piata romaneasca. Perioada de user generated content isi da ultima suflare.

Noul trend de explotare bruta a potentialului retelelor sociale obtine rezultate dar esueaza in incercarea de a livra un mesaj si de a umple golul creat de o nevoie. Utilizatorii nu sunt unici / zi.

Sunt oameni care au un set de nevoi. In cruciada internetului romanesc dupa click-uri si afisari, inca exista dificultati in intelegerea acestui lucru.”
Florin Ivan – General Manager DIFFstudios Media Agency

Cei care vor accesa pagina de campanie vor putea viziona un set de emisiuni in limba engleza si unul in limba romana.

Emisiunile in limba engleza variaza ca lungime intre 15 si 40 de minute, fiind gandite ca productii de televiziune, iar piloturile in limba romana sunt productii pentru internet.

Toate emisiunile si pachetele grafice sunt realizate de GameX.