Evenimentul interactiv „Opportunities of Coaching”

Evenimentul interactiv „Opportunities of Coaching” - guest star speaker Julie Hay

Eveniment în beneficiul comunităţii de coaching profesionist din România si al celor ce doresc sa beneficieze de servicii de coaching.


ASOCIAŢIA ROMANIAN COACHING GUILD (ARC) vă invită la evenimentul interactiv „Opportunities of Coaching”, destinat atât comunităţii de coaching din România, cât şi publicului interesat de realizarea obiectivelor profesionale şi personale beneficiind de asistenţa unui coach.

Scopul reuniunii este oferirea unui context dinamic de împărtăşire a experienţei invitaţilor, cu referire la cazuri concrete, interacţiunile urmând să favorizeze agregarea comunităţii de coaching în jurul ideii de profesionalizare la standarde internaţionale a coaching-ului din România, şi familiarizarea publicului cu un serviciu pe cât de nou, pe atât de generos în componenta sa de îmbogăţire a calităţii vieţii.

Participanti: coach-i independenti, coach-i in formare, coach-i interni, persoane din organizatii interesate de coaching sau care aplică sisteme de coaching organizaţional.

Întâlnirea va avea loc pe 26 martie 2010, la Hotel Ibis Nord, Bucureşti, şi va fi structurată în trei părţi.

Prima parte va conţine trei sesiuni de dezbatere interactivă pe următoarele teme:

1. Professional Coaching, susţinută de către Julie Hay (Marea Britanie), renumit consultant organizaţional şi vicepreşedinte al European Mentoring and Coaching Council (EMCC)

2. Contractarea în coaching, susţinută de Mihai Popa-Radu, Professional Coach acreditat si fondator al companiei Seeds for Success.

3. ROI în coaching, susţinută de Mihai Stănescu, Managing Partner si Owner RoCoach Consult

În partea a doua vor avea loc în paralel workshop-urile interactive: „Oportunităţi în procesul de coaching”, moderator Şerban Chinole, şi „Tangibil şi intangibil în coaching”, moderator Horea Murgu.

Cea de-a treia parte este reprezentată de Adunarea Generală ARC pe 2010 care este destinată membrilor ARC şi celor ce doresc sa se inscrie in ARC.

ARC are ca scop sprijinirea activităţii profesionale de coaching în România pentru respectarea valorii proprii a fiecărei persoane, pentru dezvoltarea cu succes a fiecărui individ şi a întregii societăţi româneşti.

Comunicat de presa