Cursuri CISCO & Microsoft pentru formarea viitorilor specialişti în IT&C şi a antreprenorilor de succes

Academia Credis asigură formarea viitorilor specialişti în IT&C şi a antreprenorilor de succes

Conform unui studiu realizat de International Data Corporation, în urmatorii cinci ani, 90% din locurile de muncă din România, din toate domeniile, vor solicita cunoștinte IT.


Economia viitorului va fi una a cunoașterii și va presupune folosirea pe scară largă a IT&C în aproape toate domeniile economice și într-o multitudine de contexte sociale.

Din această cauză, tinerii români trebuie să își sporească nivelul cunoștințelor și abilităților IT&C, indiferent de domeniul în care vor avea o slujbă sau vor iniția o afacere.


Una din cele mai mari probleme ale tinerilor în societatea contemporană este aceea că procesul de formare universitară este necesar și util, dar de multe ori nu e suficient pentru a dobândi experiența practică necesară unei slujbe, sau pentru a ajuta un absolvent să devină un bun specialist.

Academia Credis este o organizație non-profit, care pregătește specialiști în domeniul IT&C, venind în ajutorul studenților și altor persoane ce își doresc să se perfecționeze, cu o gamă largă de cursuri de specializare în domeniu, cât și cursuri de antreprenoriat.

Academia Credis şi-a început activitatea prin oferirea de cursuri Cisco de specalizare în reţelistică.

În cei 10 ani de existență, câteva mii de tineri interesați de reţelistică au învăţat să devină buni specialişti în acest domeniu în cadrul cursurilor de CCNA (Cisco Certified Networking Associate), cursurilor specializate pe Voice, Security şi Wireless, dar şi a cursurilor de CCNP BSI (Cisco Certified Networking Professional Building Scalable Internetworks).

Începând cu anul 2009, Academia Credis oferă şi cursuri în alte domenii IT&C - cursuri de Microsoft, Linux sau Photoshop, urmând ca în viitorul apropiat, în programa Academiei Credis să existe și cursuri de Java.

Mai mult, începând din luna octombrie a anului 2009 Academia Credis a devenit primul centru de training din România al programului internațional Cisco Entrepreneur Institute, care pune accent pe stimularea şi promovarea antreprenoriatului în întreaga lume.

Cu alte cuvinte, toţi cei care doresc să devină buni specialişti în domeniul IT&C, dar şi antreprenori de succes, au în Academia Credis un ajutor de încredere care să le călăuzească paşii, oferindu-le condiţiile necesare pentru a-şi îndeplini ţelurile.

În perioada 1 – 31 Martie 2010, Academia Credis oferă promoții extrem de avantajoase așa că toți doritorii sunt invitați sa participe la cursurile oferite.

Cursuri CISCO:

• Pachetul de cursuri CCNA1+CCNA2+CCNA3 costă 749 Ron pentru elevi și studenți și 899 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 300 Ron, respectiv 450 Ron)

• Pachetul de cursuri CCNA2 + CCNA3 + CCNA4 costă 849 Ron pentru elevi și studenți și 1049 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 200 Ron, respectiv 300 Ron)

• Pachetul de cursuri CCNA3 + CCNA4 + CCNP BSI costă 999 Ron pentru elevi și studenți și 1249 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 300 Ron, respectiv 450 Ron)

• Pachetul de cursuri CCNA3 + CCNA4 + CCNA Voice, Security, Wireless costă 949 Ron pentru elevi și studenți și 1099 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 200 Ron, respectiv 350 Ron)

• Pachetul de cursuri CCNA4 + CCNP BSI costă 749 Ron pentru elevi și studenți și 899 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 200 Ron, respectiv 350 Ron)

• Pachetul de cursuri CCNA4 + CCNA Voice, Security, Wireless costă 549 Ron pentru elevi și studenți și 749 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 200 Ron, respectiv 250 Ron)

• Modulul CCNP BSI costă 449 Ron pentru elevi și studenți și 649 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 150 Ron, repectiv 150 Ron)

• Modulul CCNA Voice/Security/Wireless costă 349 Ron pentru elevi și studenți și 399 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 100 Ron, respectiv 150 Ron)

NOU Cursuri MICROSOFT:

• Pachetul de cursuri 6292: Installing and configuring Windows 7+6425B:Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services costă 649 Ron pentru elevi și studenți și 799 Ron pentru persoane fizice. (Economisiți 300 Ron, respectiv 400 Ron)

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa şi a doua la nivel mondial. În urma experienţei de 10 ani pe piaţa din România, Academia Credis se mândreşte cu un număr de peste 5700 de cursanţi instruiţi.

“Best Local Academy of the year” în 2007, “Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco în Romania, “Premiul de Excelenţă” pentru întreaga activitate sunt doar câteva din distincţiile care dau valoare activităţii prestate de Academia Credis.

Pentru mai multe informaţii despre Academia Credis cursurile oferite si promoțiile curente vizitaţi: http://cisco.credis.ro şi http://antreprenor.credis.ro

Comunicat de presa