Cele mai noi telefoane Vodafone - Noi telefoane sub brandul Vodafone, disponibile in Romania

Cele mai noi telefoane Vodafone - Noi telefoane sub brandul Vodafone, disponibile in Romania

Vodafone isi diversifica gama de telefoane mobile sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone 545, care se adauga terminalelor Vodafone 540 si Vodafone 541, lansate la sfarsitul anului trecut.


Noile telefoane acopera diverse nevoi de comunicare ale utilizatorilor: acces la servicii de date si Internet, muzica si divertisment, la preturi foarte accesibile.

Vodafone 545 se remarca printr-un design special, pentru care a castigat distinctia „iF Product Design Award 2010”.

Vodafone Romania extinde oferta de telefoane sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone 545, care se adauga terminalelor Vodafone 540 si Vodafone 541, lansate la sfarsitul anului trecut, telefoane ce acopera cele mai diverse nevoi de comunicare ale utilizatorilor.

Vodafone 545 ofera clientilor care isi doresc sa ramana conectati la Internet in permanenta, oriunde s-ar afla, o buna experienta de navigare si de acces la emailul mobil.

In plus, chiar si utilizatorii mai putin experimentati isi pot configura contul de email extrem de usor pe noul telefon, avand la dispozitie instructiuni clare si detaliate.

Ecranul panoramic QVGA de 2,2” asigura o buna vizualizare a emailurilor si a paginilor web, cu ajutorul browser-ului Opera Mini integrat.

Vodafone 545 este disponibl in oferta Vodafone la preturi intre 0 si 49 de Euro, impreuna cu un abonament Vodafone, iar fara abonament, clientii pot achizitiona noul telefon la pretul de 69 de Euro. Preturile includ TVA.

Cu Vodafone 545, utilizatorii se pot bucura de un telefon cu un aspect placut, pentru care a fost premiat cu distinctia „iF Product Design Award 2010”, de catre Forumul International de Design „iF”.

Functiile multimedia au fost integrate, de asemenea, in noul model, care ofera utilizatorilor camera de 1.3 MP, radio FM si music player., precum si slot de card microSD de pana la 2 GB.

Vodafone 541 completeaza, de asemenea, oferta Vodafone, aducand utilizatorilor cel mai accesibil telefon touchscreen de pe piata.

Printre caracteristicile care recomanda Vodafone 541 se numara functiile multimedia, noul model fiind echipat cu o camera foto de 1,3 MP cu inregistrare video, Mp3 player si radio FM.

Vodafone 541 poate fi achizitionat la preturi incepand de la 19 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani. Pretul telefonului fara abonament este de 69 Euro (cu TVA).

Stilul este atributul care defineste cel mai bine noul model Vodafone 540, un telefon subtire si cu finisaje de calitate. Acest telefon ofera utilizatorilor atat functii multimedia, cat si acces la servicii de date si Internet mobil.

Vodafone 540 integreaza browser-ul Opera Mini pentru o experienta superioara de navigare, slot card de memorie de pana la 4 GB si camera foto de 2MP cu inregistrare video.

Preturile noului Vodafone 540 pornesc de la 9 Euro (cu TVA), impreuna cu un abonament Vodafone. Telefonul poate fi achizitionat fara abonament la 79 de Euro (pret cu TVA).

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009.

In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.