BitDefender cauta Studentul Anului prin "Academica"

BitDefender cauta Studentul Anului

Proiectul „Studentul Anului”, ajuns la a opta editie, se desfasoara între 15 martie si 10 aprilie 2010, iar Gala de decernare a Premiilor Studentul Anului va avea loc în data de 29 aprilie 2010


Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) propune si în acest an un proiect realizat de studenti pentru studenti, vizând patru categorii de concurs: IT, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Economie.

Dupa rezolvarea unei teme specifice fiecarui domeniu (www.studentulanului.ro), a evaluarii experintei extra-curriculare si a selectiei facute de un juriu specializat, se va alege cel mai bun student - Studentul Anului.

Sectiunea IT este sustinuta de BitDefender, producatorul autohton mutiplu premiat de organizatiile locale si internationale pentru produsele de securitate, iar tema propusa pentru aceasta sectiune este disponibila la aceasta adresa.

“BitDefender sustine performanta si excelenta în educatie, iar implicarea în acest proiect este parte integranta a programului „Academica”, proiect demarat de noi si adresat studentilor.

Prin acest program, BitDefender doreste sa deschida un dialog cu studentii pasionati de tehnologie, sa le stimuleze gândirea creativa si sa ii ajute sa implementeze cele mai îndraznete si inovatoare idei”, a declarat Carmen Buruiana, Human Resources Manager BitDefender.

Managerul proiectului, Alin Popescu considera ca: “Distinctia Studentul Anului vine de la studenti pentru studenti si este recunoasterea pe care o merita elita universitara de pretutindeni”.

Câstigatorul titlului de Student al Anului va fi rasplatit cu 2.000 de euro la fiecare categorie în parte, iar ocupantii locurilor doi si trei vor primi câte 500 de euro.

Despre BitDefender®
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international.

Înca de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele în materie de protectie împotriva pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara.

În fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale în deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) în peste 100 de tari din întreaga lume.

În România, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers si în lanturile retail cu acoperire nationala: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro si Twister.

Despre „Academica”
„Academica” este un proiect demarat de BitDefender si reprezinta un program amplu de educare a studentilor în domeniul securitatii informatice si de promovare a excelentei în educatie. În cadrul programului, specialistii BitDefender sustin o serie de cursuri, seminarii si workshop-uri în centre universitare, participa alaturi de studenti la actiuni care stimuleaza inventivitatea si creativitatea acestora. Cei admisi în program beneficiaza de training-uri, cursuri de formare profesionala, iar eforturile depuse se concretizeaza în obtinerea de certificari tehnice si premii.

Prin acest program, BitDefender pune la dispozitia studentilor programe de internship si practica într-un mediu de lucru performant si multicultural si ofera oportunitati de angajare celor mai pasionati si creativi studenti.

Sursa: www.bitdefender.ro