Bing, tot mai aproape de Google Search

Bing isi continua cresterea si in februarie

Microsoft Bing a atras un procent de 11.5% din cautarile efectuate in SUA in luna februarie, usor mai mare decat cota sa de 11.3% realizata in luna anterioara, potrivit ultimele cifre de la ComScore.


Yahoo, care a castigat recent aprobarea din partea regulatorilor a acordului privind tehnologia de cautare cu Microsoft, a atras 16.8% din totalul cautarilor, cu un usor declin de 0.2% fata de luna ianuarie.

Google ramane campionul in cautare, cu 65.5% din totalul cautarilor efectuate luna trecuta, cu 0.1% mai mult decat a realizat in ianuarie.


Urmatorul pe lista a fost Ask Network cu 3.7% din totalul cautarilor, urmat de AOL cu 2.5%.

Pentru a transforma aceste procente in cifre, luna trecuta au fost efectuate in SUA 14.5 miliarde de cautari.

Google a atras 9.5 miliarde dintre acestea, Yahoo a realizat 2.4 miliarde, Microsoft 1.7 miliarde, iar Ask si AOL restul.


Dupa debutul sau din vara trecuta, cota Bing din totalul cautarilor efectuate in SUA a crescut constant cate putin in ultimele luni.

Cota Yahoo a scazut constant, in timp ce cota Google a ramas aproximativ aceasi. Deoarece Microsoft si Yahoo merg inainte cu noul lor partneriat in cautare, cele doua spera ca in final vor depasi Google.