YourJob, serviciu de rectutare online. Gaseste-ti locul de munca potrivit

YourJob, serviciu de rectutare online. Gaseste-ti locul de munca potrivit

Ce este si cum functioneaza acest sistem de recrutare?
YourJob.ro este un serviciu online de mediere rapida a contactului dintre compania dumneavoastra si candidatii potentiali pentru posturile pe care le aveti disponibile.


Puteti folosi anuntul online pe www.yourjob.ro, care va fi afisat pe site in functie de perioada pe care o alegeti(1-90 zile), timp in care candidatii cu CV-ul complet se vor inscrie la oferta dvs (cei care nu si-au completat CV-ul inainte de asta vor trebui sa o faca inainte de a se inscrie, pentru ca dvs sa primiti doar CV-uri complete) , CV-urile acestor candidati vor ajunge in contul dvs de angajator, moment in care veti putea face selectia lor dupa criteriile dvs.

Ce NU face serviciul YourJob.ro
Pe site nu sunt furnizate datele de contact ale firmelor, singura modalitate de contact este candidarea la oferte.

YourJob nu intervine si nu controleaza in nici un fel in procesele de selectare, respingere sau contactare a candidatilor. Aceste aspecte tin exclusiv de angajatori.

Care sunt avantajele recrutarii online?
Folosind serviciul YourJob de recrutare online puteti derula rapid si cu costuri minime proiecte de recrutare de orice anvergura.

Cateva dintre avantajele acestui tip de recrutare:
- acoperire nationala implicita, si in acelasi timp posibilitatea de adresare doar candidatilor dintr-un oras anume;
- acoperirea marii majoritati a domeniilor de activitate;
- viteza de transmitere/actualizare la orice distanta a informatiilor - cea mai mare posibila;
- puteti contacta imediat candidati aflati in baza de date sau incepeti sa primiti imediat CV-uri chiar din ziua din care publicati anuntul de recrutare pe YourJob;
- costurile recrutarii online sunt cele mai avantajoase, iar YourJob este cel mai avantajos serviciu de recrutare online din acest punct de vedere. Pentru a va convinge, consultati oferta noastra de preturi.

Cum pot publica un anunt pe site?
Pentru a publica un anunt pe site trebuie sa aveti un cont de angajator pe YourJob, iar acest cont sa fie activat de echipa YourJob.
Dupa ce intrati in contul dumneavoastra alegeti optiunea "Adauga Job" aflat in meniul din stanga. Completati formularul de inscriere a anuntului. Dupa ce completati toate campurile, la sfarsit apasati pe "Publica anunt".

Nota: Anuntul va aparea automat pe site doar daca dumneavoastra aveti un cont de firma angajatoare activat.

Ce nu trebuie sa scriu in anunt?
In formularele de publicare a anunturilor nu vor fi acceptate detalii de contact ale firmei dvs (numere de telefon, fax, email, adrese web ... etc).
Contactarea candidatilor se face numai de catre dvs, in baza datelor de contact specificate in CV-urile primite.

Pot modifica data de expirare a anuntului?
Nu. Odata postat anuntul data de expirare nu mai poate fi modificata.

Cum pot dezactiva / republica un anunt?
Dupa ce va logati in contul de angajator alegeti optiunea "Joburile mele", aflata in meniul din stanga.

Pentru a dezactiva / republica un anunt apasati pe link-ul "Dezactivare anunt / Republicare anunt pentru 30 zile" din dreptul anuntului respectiv.

Cum pot sterge un anunt?
Dupa ce va logati in contul de angajator alegeti optiunea "Joburile mele", aflata in meniul din stanga.

Pentru a sterge un anunt apasati pe link-ul "Sterge" din dreptul anuntului respectiv. Automat anuntul va fi sters atat de pe site, cat si din sectiunea "Joburile mele".

Cum pot sa determin candidatii sa raspunda la anumite intrebari inainte ca acestia sa poata aplica?
In momentul in care publicati un anunt, va exista o sectiune numita "Interviu online". Aici puteti introduce un set de intrebari pentru candidatii care se inscriu la oferta dvs. (ex.: Care sunt realizarile dvs cele mai importante? Cum vedeti compania dorita? etc), acesta trebuind sa raspunda inainte de a-si trimite CV-ul pentru respectivul post.

Puteti elabora intrebarile si mai tarziu, in cazul in care nu le-ati redactat in momentul publicarii anuntului. Intrati in "Joburile mele anunturi", apasati pe link-ul "Modifica" din dreptul anuntului la care doriti sa puneti anumite intrebari si apoi intrati in sectiunea "Interviu online".

Vreau ca numele companiei mele sa fie confidential.
In cazul in care doriti sa publicati un anunt, dar vreti ca numele firmei sa nu apara pe site, in formularul "Adauga job" puteti bifa casuta "Ascunde datele companiei". Astfel, numele companiei dvs. Va deveni confidential.


Ce reprezinta "Filtre oferta"?
Cu ajutorul acestei optiuni din sectiunea "Adauga job" puteti defini un profil ideal al candidatului cautat pentru un anumit post, adica: nivel experienta, nivel studii, cat si limba in care sa fie scris CV-ul.

Aceste campuri nu sunt obligatorii, puteti publica anuntul si fara completarea acestui profil, insa in cazul in care folositi acest instrument , CV-urile candidatilor inscrisi la ofertele dvs. vor fi ordonate in ordinea compatibilitatii candidatilor cu profilul candidatului ideal.

Cum pot contacta aplicantii care au candidat la anunt?
Accesati optiunea "Joburile mele" din cadrul contului dvs. Deschideti folderul de la anuntul respectiv, iar in cadrul acestuia selectati persoana pe care doriti sa o contactati. Apasati butonul "Trimite email candidatilor selectati". In pagina care se deschide completati textul mesajului si apasati butonul "Trimite".