Training de Marketing si Comunicare – Ultima zi de inscrieri la Marketer Start - 25 si 26 Februarie

Training de Marketing si Comunicare – Ultima zi de inscrieri la Marketer Start - 25 si 26 Februarie

Astazi 22 februarie este ultima zi in care te mai poti inscrie la trainingul de marketing si comunicare de marketing Marketer Start (www.marketingforum.ro) din 25 si 26 Februarie.


Marketer Start (www.marketingforum.ro) este un training de bazele marketingului si comunicarii de marketing adresat persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si celor care vor sa isi revizuiasca cunostintele acumulate in timp.

Trainingul Marketer Start isi propune sa prezinte participantilor rolul marketingului intr-o afacere si sa ii familiarizeze cu principalele activitati care se regasesc in sarcina departamentului de marketing.

Marketer Start are o abordare pragmatica, tratand situatii intalnite in orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia.


Pe parcursul primei zile a trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele notiuni de marketing si principalele instrumente folosite in analiza si strategia de marketing.

In a doua zi a trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele tehnici de comunicare si vor realiza in cadrul work-shop-urilor un proiect de campanie de comunicare.


Tematica Marketer Start

1. Ce este Marketingul
2. Notiuni de baza privind piata
3. Notiuni de baza privind Strategia de piata
4. Mixul de marketing
5. Notiuni de baza privind Cercetarile de marketing
6. Introducere in Comunicarea de Marketing
7. Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing
8. Planul unei Campanii de Comunicare de Marketing

Tematica detaliata este disponibila pe www.marketingforum.ro