TradeAds: Facilitati noi oferite in program

TradeAds: Facilitati noi oferite in program

Ca urmare a efortului continuu pe care îl facem pentru a veni în întâmpinarea Publisherilor noştri, introducem constant diferite facilităţi în cadrul Bursei de Reclamă.


• în momentul în care, ca şi Publisher, vă logaţi şi accesaţi pagina “Contul meu”, veţi observa că toate informaţiile apar acum pe o singură pagină, fiind astfel mai uşor de vizualizat. De asemenea, tot în cadrul acestei pagini am introdus şi rubrica “impresii externe”. Aceste impresii reprezintă afişările bannerelor setate de dumneavoastră ca şi bannere alternative la cele livrate de Bursă, în momentul în care aţi creat zonele.

• structura şi o parte din funcţionalităţile paginii “AD-uri” au fost modificate, astfel încât de acum înainte vor fi afişate doar bannerele campaniilor active. De asemenea, funcţionalitatea de aprobare/respingere bannere a fost îmbunătăţită în sensul unei mai mari uşurinţe de utilizare.

• pagina de “blacklist” (aici sunt înscrise domeniile ale căror bannere nu le doriţi pe site-ul pe care îl deţineţi) a devenit mai uşor de utilizat.

Sursa: TradeAds